• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Lahana Kapsülü ile sımsıkı bir cilt

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

aysellk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
165
0
96
Muğla
Haftalık maskemi yapacağımda birsürü maskelerimin arasında seçim yapmaya çalışırken, hepsinin geçici bir fayda sağladığı aklıma geldi ve hemen hem antioksidan hemde sıkılaştırıcı özelliği olan bitkileri düşünmeye başladım.:bbo:Lahana aklıma geldi.
Zaten lahana kapsülünüde almıştım ve onların içinde vitaminlerde vardı. Kapsülün yarısını suyla ıslatıp yüzümde beklettim:1closedeyes:cildim hafif yanmaya başladı.Sanırım bir 20 dakika beklettim sonunda yıkadım. :dance: Gözeneklerim ,cildim sıkılaştı ve şahane bi parlaklık oldu cildimde.. Akşama doğruda hafif bir soyulma oldu ama parlaklığı sıkılığı gitmedi :Saruboceq: Cildim hassas vede yağlıdır. Hafifte kuruttuğu için ve gözenekler genelde yağlı ciltlerde olduğu için yağlı ciltli arkadaşlara kesinlikle öneriririm.
:sm_cool:valla yeni bir buluş buldum gibi seviniyorum henüz yan etkisini görmedim ve hemen sizinle paylaşmak istedim..Siyah noktalarımda var şimdilik bişey görmedim ama kapsülü olan vede cildinde problem olan arkadaşlar bir denesin derim

canım bu kapsülleri içince zayıflatıcı etkisi de var galiba değil mi
Ben zaten hem sıkılaşmak hemde biraz zayıflamak için aldım canım. Yalnız Bugün cildim birazdaha soyuldu sürmediğim halde. Yani yirmi dakikalık bi maske yapmayla bu kadar soyuluyorsa benneyaptımki bizim midemizi napıyordur??? Cildim için faydalı zaten soyulması gerekiyordu ve en güzel şekilde yaptı.. Yalnız bu soyucu etkisinden sonra bu hapı gönül rahatlığıyla içemem gibi geliyor. Ama yüzüme sürerim faydasını gördüm çünküsengözlerimebaksanabneyse bi işe yarıyor enazından
lahana kapsülü nerden bulabilirim? ne kadardır?

Zaten linkleri var canım lahana kapsülü diye arattırırsan. Ben internetten sipariş ettim bide kargo parası ödedim. Eczanelerdede aynısı satılıyor biraz araştırırsan bulursun bence. Benim arkadaşım eczaneden aldı hemde daha uygun fiyata.

Back
X