• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri laftan anlamayan kuaförler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende hep aynı kuaföre giderim.o kadar güzel keserki saçlarımı sadece kırıklarını temizler,saçımın boyunun kısaldığı bile anlaşılmaz-dıı.derken bigün yine aynı kuaförüme gittim,kırıklarını alsın diye.ona güvendim diye sesimi çıkarmadım,ama sonra eve gidince farkettimki saçımın en uzun yeri ancak enseme kadar geliyodufisfisfis üzülmek fayda etmez napıyııım kökü bende yine uzar dedim.uzadıktan sonra başka bi kuaföre gittim.çocuk saçıma kat vericek diye aslan başı gibi bişey yaptı saçımınaniknanikonada bi daha kestirmedim.en son ankarada bi kuaförde sadece uçlarından aldırdım.zaten zar zor uzuyo,kestirmeye kıyamıyorum.erdektede bi kere kahkül yüzünden kazazede olmuştum.kahkül kesecekler diye alnımın tepesine kadar püskül püskül bi saç tutamı bıraktılar:çok üzgünüm:ondan soorada kahkülümü kendim kesmeye başladım.bu yüzden her zaman gittiğiniz kuaförü değiştirmeyin kızlar,bi de saç kestirirken 'dur' demeyi bilinsüprizzzzz

aynı şey banada oluyor..kahküllerin çok kısa olmasından nefret ederim ama gittiğim her kuaför kahküllerimi besleme gibi kısacık kesti..bende artık kendim kesiyorum...(:

benim de başıma bi kuaför faciası geldi. nerdeyse belime inen saçlarıma kat attırmak istedim boyunu kısalttırmadan. kuaföre gittim, boyuna sakın dokunma diye uzun uzun tembihledim birkaç kere. o da tamam dedi hatta şu kadar alıcam ucundan diye gösterdi ben de tamam dedim. bittikten sonra bir baktım omuzlarımın biraz aşağısında.. çok sinirlenmiştim yaaaaa deli olmuştum resmen ::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
yasakkelimekesinlikle dur demeyi bilmek lazım.adamlar kasap gibi.birde en iyiyi en güzeli onlar biliyor sanki,başka kimsenin vizyonu olamaz.(en iyisi dergi resimleri gibi gitmek ve bunun dışına çıkarsan kestigin saçları sana yediririm demek:):lepi:

ayyyyyyysenağlama bu benim de başıma geldi.
okul çıkışı arkadaşımla genelde gittiğim bi kuaföre gittim.saçlarımın sadece kata ihtiyacı vardı.o kadar da dedim kahkül ve boy aynı kalacak kesinlikle kısaltmayın diye.ama onca sözü duvarlara söylemiş olmalıyım ki şimdi bu haldeyim heralde.bende de az suç yok hani.ne diye gidip kestiriyosam.:oklava::oklava:
çok üzgünüm çooook:delphin::delphin::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama

ben hayatım boyunca hiç bi kuaförün saç kesiminden memnun kalmadım..resimle bile gittim ama istediğim sekli ve rengibi türlü tutturamadılar..su anda saclarımda kırıklar var ama int ettim kestirmicam:kızgın:..birazda uzun saclı oluyım yaa ..en son 7 yasındayken saclarım uzundu..şimdi saclarım omuzlarımın bir karıs asagısında ve arkadan dahada uzun katlı oldugu içinyerimseniben

Son düzenleme:
arkadaşlar bu hep benim mi başıma gelir çok merak ediyorum. bugün kuaföre gittim. saçlarımın aralarından aldırmak ve perçem kestirmek için saçlarım çok gür olduğu için katlarını yoğunlaştırmak gerekiyor sürekli. kuaföre gittim. her zamanki kuaförüme ama her zaman saçımı kesen orda yoktu. başkası kesicekti saçımı. kesimi tarif ettim boydan kesinlikle kısalmiyacak sadece perçem ve katlar dedim. saçımda belime kadardı. kuaförde zaten senin saçının boyunu kısaltmaya kıyamam çok güzel uzamış dedi. neyse saçım kesildi eve bi geldim saçım en az 10 cm kısalmış. ben üstüne basa basa dedim boy kesinlikle kısalmıcak diye bunda anlaşılmayan nedir anlamıyorum. niye kendi kafalarına göre kesiyorlar. saç kolay mı uzatılıyor. belimdeydi saçım ve şu an omzumun az bişey altında Çok üzgünüm çoook bu sizinde başınıza geliyormu. ne yapıyosunuz böyle bişey başınıza geldiğinde

ayne bana da oldu ben sadece 3cm uçları kesilecek dedim saçım belime kadardı ve bi kestiler omuzum az altında....bence bunlar bilerek yapıyorlar onun icin saçımı eşime kestiriyorum sadece uçları çünkü 1 kes başıma gelmedi her zaman oyle yapıyorlar 3 -4defa oldu ayrı ayrı koaförlerde.ben biraz çekingen olduğum için alıya alıya eve döndün sadece malesev bisey diyemedim

çok garip ama lise yıllarımdayken sınıf arkadaşlarımdan biri saçını kestirmek istiyordu ama kısaltmak da istemiyordu bayağı uzundu saçları.. ertesi gün çok güzel bir modelle geldi ve saçlarıda fazla kısalmamıştı.. kıza modelin çok güzel kestirirken ne dedin kuaföre dediğimde cevabı : siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dedim.. oldu.. kısa bir süre şok geçirdim:1shok:.. ve de sinir oldum..

oysa ben hiç abartısız yarım saat istediğim modeli anlatmama rağmen belimdeki saçım omzuma gelmişti..kadına sebebini sorunca da ' napiiim saçın çok yıpranmış dedi' o moral bozukluğuyla bir daha kuaföre gitmemeye yemin ettim..şimdi saçlarım yine belimde ve kuaföre gitmeyi hala düşünmüyorum..:jeyyar:

benimde başıma bir çok kez geldi hem boyada hemde kesimde laf anlamıyor bu kuaförler neden kii zaten şu yaşıma kadar da benim kuaförüm şöyle iyi böyle iyi diyen duymadım birşey yapıyorlar illaki tekrar tekrar söylediğinde de bozuluyorlar anlamıyorsunda ondan tekrar tekrar söylüyorum kardeşim meraklımıyım senle konuşmaya:oklava::oklava::oklava::oklava:

türkiyede maalsef bölye cok biliyorum havasinda müsterinin istegini es geciyorlar..kuaförler sac kestikce de kesesi geliyor bunu duymustum.o yüzden güzel takip edip bol bol sorup konusucaksinki kendi kafasina göre kesmemesini saglican benim arkdasim bana istedigini yapmadiklari zaman parasini verme demisti..:dilcikar:

Back