Saç Kesim Şekilleri laftan anlamayan kuaförler

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bir de benim en sinir olduğum şey,
kuaförden saçımla ilgili azar işitmek :) :roflol:
hiç başınıza geldi mi bilmem ama, işte 'aayy saçın çok kırılmışş, çok fena olmuşş,, boya sana hiç gitmemişşş, ııyyy tırnakların hep kırılmış, etlerine çok batmışşş...'
falan gibi cümleler...
yahu biz bir nevi güzelleşip mutlu olmaya gidiyoruz. zaten görevi kötü olanı düzeltmek...bir de yüzünü buruşturuyor....içimden çok şey geçiyor ama söyleyemiyorum :)) :1rolleyes:

bende universite 1.sınıftayken izmirde gayet pahalı bır kuafore gitmiştim. saçımdan olmayayım diye. onlerine kendim kat kesmiştim ama arkalarını göremedigim için kat verdırcektim. kuafore anlattım önlere hiç dokunma saçımın boyundanda alma.arkaya sadece 2 parmak kat ver. ve bunu 15 20 dk kadar anlattım sohbet ede ede.
sonuç ise benim kuafore bırlıkte gittigim arkadaşımın sapkasını takarak kuaforden çıkmam oldu. birde ustune boyle daha kullanışlı olur dediler kasadada. çünkü saçım artık toplanmıyordu.

Bu kadar mı olur sanki hepsi ağız birliği etmişler, bana da tırnaklarınızda nasıl batma olmuyor hayret demişlerdi sanki 40 yıllık tırnağımı onlar biliyor, zorla batmayanı batırcak halim yok dedim
sonrada manikürünüzü nerde yaptırdınız demiyorlar mı ben manikür yaptımıyorum diyorum, olamaz tınaklarınız çok düzgün diyorlar :jeyyar: ucubeyiz sankide

benim de yaz basimda aynisi basima geldi cok agladim eve gelip
o zamandan beri kendim kesiyorm saclarimi valla korkuyorum gidemiyorum
kolay mi uzuyo bu saclar sanki!`

benimde bu yüzden bida kuaföre gitmemeye tövbeli arkadaşlarım var kendileri kesiyolar saçlarını. bide nisanın dediği gibide oluyo sürü laf söylüyorlar paramızla rezil ediyoruz kendimizi valla. kuaföre gidince bi feryat kopar """ayyy o nee??? inanmıyorum sen kaşlarını kendinmi alıyosuuun uzat gel bana ben düzeltcem senin kaşlarını""" """aaaa o neeee??? inanmıyorum sen saçlaendi boyuyosun ayy çok yazık ediyosun saçlarına gel ben boyucam senin saçlaını"" hep aynı yaa. cadı bihterinde dediği gibi ucubeyiz heralde. benim insanların içine çıkmamam gerekiyo çünkü saçımı kendim boyuyorum:))))

Kendin mi kesiyorsun saçlarını, bende bir kesmeye gidiyorum artık birde kaş için ona da güvenemiyorum eğri büğrü yaptım bir kaç kere. Keşke onları da becersemde ihtiyaç kalmasa kuaförlere.
:1shok:

kızlar bende kuaförlerden çok çekmiş biriyim maleseff. Bildiğiniz, çok pahalı olmayan güzel röfle yapan bir kuaför arıyorum saçlarım sarı röfleli ve şuana kdr hiç aynı kuaföre yaptırmadım röflemi
şöyle dogal bebek sarısı yapan bir kuafor yokmu bildiğinizzz

Bu benimde çok başıma geliyor canım..

Ama kuaörümü değiştirdim şimdi çok memnunum..

merhaba kızlar benimde kuaförlük tecrübem var müşteriler geldiğinde istediğini özellikle boy konusunda sürekli dile getirmeli okadar kafası yoğun oluyorki insanın müşterinin dediği bile unutuluyor çoğu zaman ve kendi beğendiği gibi yapıor kuaöför en azından ben kendi adıma konuşayım müşteri geldiğinde öyle saçma bir model anlatıyorki boyundan hiç gitmesin diyor ama ilaki gitmesi gerek durumlarda oluyor yakışanı yapıyorlar inanaın ama şundada fayda var sürekli söyleyin boyu kısa olmasın şöyle böyle diye sürekli üstüne basa basa söyleyin dikkat çekin oldumu bu başımıza çok gelio emektarım ben kuaförlükte ama bildiklerim böyle tavsiye bunlar

Bazen kuaföerler bu hatayı yapıyorlar nedense biz birşey istememişiz de sanki onlara kendin nasıl istersen yap demişiz gibi bu hale getiriyorlar bizi aman olsun canım nasılsa kökü bizde..........sinir olsan nolur ki olsun saçlar şekillenmiş oluyor fena mı!
Kuaförüme giderim nasıl istersen yap derim ama sadece ve sadece kaş konusunda acayip uyusum o dükkanı başına bile yıkarım çok kızarsam eğer....

ah ah gelmez miiiiiikötükedihüsokötükedihüso emek emek uzatmıştım saçlarımı ve kat verdirmeye gittim uçlarından azcık al çok kesme sakın boyu değişmesin demiştim zaten çoook uzun değildi ve saçlarım boynuma kadar çıktı bi anda ve aynada kendimi o halde gördüğüm anı asla unutamam ...boğazım düğümlendi ben o kadar emek verdim uzattım o kadar zaman bekledim uzaması için ama laftan anlamayan bi kuaför saçlarımı kısacık yaptı...o gün çok ağladım gözlerim şişti ağlamaktan...verilen onca emek çöpe gitti bi anda offf çok kötüydümsenağlamasenağlama erkek saçı gibi yapmıştı saçımı....ama neyse ki kökü bizde gene uzuyor ama verilen emekler boşa gidiyor bi anda...senin görevin kendi kafana göre kesmek değil ki benim istediğim biçide kesmek ama anlamıyorlar...aradan bir buçuk sene geçti ve şuan saçlarım göğüs hizasının baya altına geldi 3-4 cm daha uzamasını bekliyorummm.........bunu da ne emeklerle bakımlarla uzattım ve son zamanlarda saçımın kırıklarını fark etmiştim ve anneme aldırıyorum artık uçlarından 1 2 cm kadar ve çok memnunum...kuaföre 2 cm al diyosun 15 cm saçın gidiyoooo nasıl iş bu ya nasıl bi mantıkla hareket ediyolar anlamıyorum..üzerinden 1 buçuk sene geçti hala o kuaföre sinirim geçmediiii...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kızlar sizin adınıza gerçekten üzüldüm ve kuaför konusunda ne kadar şanslı olduğumu birkez daha anladım. benim kuaförüm kızkardeşim aklınıza gelebilecek herşeyi o yapıyor hem maddi hemde manevi çok rahat oluyorsun. eğer istediğim gibi olmazsa diye bir sorun yok o benim istediğimi çok iyi anlar.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ya ben bi noktada haklarını yemek istemiyorum.. evet daha öncede yazmıstım sonuclarından hiç memnun kalmadıklarım cok olduuuu.. ama her gittigim kuaför saclarıma övgü üstüne övgü yagdırıyo... beni cok motive ediyorlar.. o konuda hiç bi sıkıntım olmadı.. keske her kuaför müsterisini bay baya motive etse memnun bıraksa....

Ahhhh ah olmaz mı yaaa daha iki hafta önce oldu hem de( saçlarımı kestirmekten çocukluğumdan beri nefret ediyorum zaten küçükken de ağlaya ağlaya eve gelirdim her zaman küt model arkası kuyruksuz ama:))Şimdi çok şükür irademiz var ama acımasız kuaförlerin ellerinde yok oluyor! Ya azcık ucundan ala dedim biliyorum kırık ama hepsi gitmese de olur dedim, bir de elimle gösterdim bir parmak uzunluğunda kesmiş deli oldummmmm!!!! Bir de söylenince,kızınca üste çıkıyor yok efendim kat yapmış arkadan almamış zaten kırıkları ancak böye gidermiş...Çok duydum ben bunları hep böyle hep böyle yaaa! Güvenmiyorum işte kocaman bir güvesizlik var onlara karşı...

ayyy benimde küçükken dümbügün biri bi kakül kestikii 3_4 santim ancaa eve geldim nasıl ağladım hala unutamadımm..
şimdide asla gitmiyorum saç kestirmeye benim saçlarım çok kıymetlii korkudan kestiremiyorumm..

kızlar, benim kuaför saçımı keserken uçlarından tarak gibi bişeyle taradı gibi ama saç telleri düştü o sırada yere. kesiyo gibiydi, ne olduğunu sordum kesmiyorum şu anda dedi. bi arkadaşım da uçları inceltmek için öyle bişey kullanıyo kuaförler dedi. kuaförüme de tekrar sormak için fırsatım olmadı. siz biliyo musunuz

benimde başıma geldi. yok 1cm kesicem aha 1 cm kestim derken bide bakardım saçlar gitmiş, değiştirdim kuaförümü şuanki kuaförümden memnunum. derdimi anlattım neden kuaförümü değiştirip oraya gittiğimide anlattım sadece kırıklarımı aldı boydan kısalmadı ilk defa:)))

biliyorum genelde kat verirken kullanır kuaförler onu. benim kuaför ona ustura diyo, başka adı varmı bilmiyom.

azıcık ucundan almasını istedimm saçımı küt yaptı

iyice dikkat çekerek söylemek önemli galiba.bastıra bastra renginizi belli edin.bazıları kolay kolay laftan anlamıyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…