bir de benim en sinir olduğum şey,
kuaförden saçımla ilgili azar işitmek :) :roflol:
hiç başınıza geldi mi bilmem ama, işte 'aayy saçın çok kırılmışş, çok fena olmuşş,, boya sana hiç gitmemişşş, ııyyy tırnakların hep kırılmış, etlerine çok batmışşş...'
falan gibi cümleler...
yahu biz bir nevi güzelleşip mutlu olmaya gidiyoruz. zaten görevi kötü olanı düzeltmek...bir de yüzünü buruşturuyor....içimden çok şey geçiyor ama söyleyemiyorum :)) :1rolleyes:
Kendin mi kesiyorsun saçlarını, bende bir kesmeye gidiyorum artık birde kaş için ona da güvenemiyorum eğri büğrü yaptım bir kaç kere. Keşke onları da becersemde ihtiyaç kalmasa kuaförlere.canım benim öyle çok geldi ki başıma hüngür hüngür ağladığımı bilirim....baktım laftan anlamıyorlar bende kuaförde saç kestirmeye son verdim...kırık perçem vs. asla makası eline alamazlar benim saçım için....bir tek teline bile makasını değdiremez kuaförler bu konuda çok kararlı olduğumu anlayınca baskı yapmaya bile başlayamıyorlar teklif ettikleriyle kalıyorlar
kızlar, benim kuaför saçımı keserken uçlarından tarak gibi bişeyle taradı gibi ama saç telleri düştü o sırada yere. kesiyo gibiydi, ne olduğunu sordum kesmiyorum şu anda dedi. bi arkadaşım da uçları inceltmek için öyle bişey kullanıyo kuaförler dedi. kuaförüme de tekrar sormak için fırsatım olmadı. siz biliyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?