bu benimde baya basıma geldi.. ya anlamıyolar kafaları basmıyo yada kendilerini bi sey zannedip havalara girip kafalarına göre takılıyolar.. ama hakkını vermek gereken kuaförlerde var.. ben ıspartada okuyorum.. burada 4 ayrı kuaföre gittim.. 2sinde kadın kesti hep berbattı.. bayada anlatmıstım oysa, madem beceremicek neden itiraf edip baska bir alternatif sunmuyor anlamıyorum.. bitanesi sadece kafasına göre takılıyo.. sen sanki bosluga konusuyosun.. ama son gittigim yerden cok memnun kaldım..adam beni kesime almadan önce siz mi keseceksiniz diye sordum.. evet dedi.. o halde lütfen istegimden baska bişey yapmayın dedim.. adam güldü anladım dedi.. sonra kesti sacımı ve tam istedigim gibi.. yani anlayan anlıyo anlamayanda anlamıyo.. ÖNEMLİ OLAN DOGRU İLETİŞİM KURDUGUNUZ BİR KUAFÖRE GİTMEK VE SÜREKLİ OLMASI.. YOKSA FECİ SONUCLAR ALINIYO..
YAVV ben bişiyi anlamadım hatta cetvel aldım ölçtüm şimdi belindeki saç 10 cm kesilince nasıl omuzlarının biraz altında oluyor
katları kestirdiğim için ben öncelikle katları kısaltıyo sandim kesti aralardan aldı bide aynayla gösterirler yaa hiç dikkat etmem ozaman eve gelince dikkatle incelerim bide saçım dalgalı orda düz fön çekince bişey anlamadım eve gelince farkettim bide yıkayınca düzlük gidince dalgalı olunca daha da kısa göründü şimdi
benim de saçlarım bakır renk, dip boyası için kuaföre gitmiştim.
katalogda bakır rengini gösterdim tamam dedi. saçımı bi boyadı sonuç saçım KOYU KAHVE...:1shok:
düzelticem aralara bakır atcam dedi saçın yanmicak dedi sonra bi baktım üzerine sarı röfle yapmış. :1shok:
iğrenç de bi renk afedersiniz çingene sarısı.
evde ağlaya ağlaya saçımı koyu bi renge boyadım. saçımı da yakmış. 15 cm falan kesmek zorunda kaldım.
bi de 150 milyon hesap çıkardı yarısını verip çıktım.
benim de saçlarım bakır renk, dip boyası için kuaföre gitmiştim.
katalogda bakır rengini gösterdim tamam dedi. saçımı bi boyadı sonuç saçım KOYU KAHVE...:1shok:
düzelticem aralara bakır atcam dedi saçın yanmicak dedi sonra bi baktım üzerine sarı röfle yapmış. :1shok:
iğrenç de bi renk afedersiniz çingene sarısı.
evde ağlaya ağlaya saçımı koyu bi renge boyadım. saçımı da yakmış. 15 cm falan kesmek zorunda kaldım.
bi de 150 milyon hesap çıkardı yarısını verip çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?