Ladymarmalade'nin dünyası :) (resimlii)

Merhaba öncelikle ürünlerine bayıldım. Alınabilir hepimizin bulabilceği hem ulaşılır hem de farklı zevkler.

Çok olmazsa rujların marka ve numaralarını alabilirmiyim? tek tek sormak istedim hepsini beğendiğimi farkettim sonra.

Bir de kahverengi olarak tavsiye edeceğin marka ve numara nedir rujda? orda gördüm 2 tane ama avonunki sanırım mora çalan bişe dimi mürdüm eriği rengi gibi? :44: Ben morumsu değil de kahverengi istiyorum ama sürünce farklı oluyor ve hiç kalıcı değil örnek: avon soft plum

Eki Görüntüle 462927

Pastel ışıltılı vücut jeli-işte buna bayılıyorum cok guzelbir ışıltı veriyor özellikle bronz tende mükemmel duruyor

Bunu da merak ettim mesela böyle parıl parılmı oluyosun yoksa kendi teninin ışıltısı gibi mi oluyo acaba?

Canım bu saate bu rujları buldum aceleylee sabah butun rujlarımı bulup yazarım kusura bakma gec yazdıgım ıcın de :/
Soldan sıralıyorum; be-yu star lipstick 33 numara, avon spiced wine , avon p302 ,flormar supershıne 521

Birtek bana cevap vermemişsin

bu da jelin ısıltısı hafif bır ısıltısı var dogal duruyor cok
Ve kahverengı ruj demıssın ben o tonda hıc kullanmam ama avon Mocha Madness arkadasımda vardı cok hos duruyordu bı bak ıstersen onaa
Bir de yılbası katalogunda color trend kalp seklınde rujlar var hepsı kahve tonunda onlar da guzel olabılır :44:

Ayyy çok teşekkür ederim vallahi konun cidden çok faydalı eğlenceli ve çekiyor insanı. Çok sağol tek tek ilgileniyosun. Ama o ilk sayfadaki rujlar varya onlar çok güzel ya HEPSİ! onları hala varsa sende koysan? 7-8 tane bişe ve hepsine bayıldım bekliyorum valla. Sen böyle güzel şeyler koyarsan bu konu patlar gider yahuu

Golden rose perfect shine 208,oriflame neon lipstick screaming pink.
Diger rujlar kaybolmusss

Gratis yag emici mendiller içinde incecik kagıtlar var yuzunuze bastırıyorsunuz yagını emıyor tabi anlık bir kurtacı sadece :)
Ve benım kıs aylarında ask yasadıgım parfumum hot couture bargellodan doldurmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…