- Konu Sahibi ladymarmalade
-
Eki Görüntüle 462927
Pastel ışıltılı vücut jeli-işte buna bayılıyorum cok guzelbir ışıltı veriyor özellikle bronz tende mükemmel duruyor
Merhaba öncelikle ürünlerine bayıldım. Alınabilir hepimizin bulabilceği hem ulaşılır hem de farklı zevkler.
Çok olmazsa rujların marka ve numaralarını alabilirmiyim? tek tek sormak istedim hepsini beğendiğimi farkettim sonra.
Bir de kahverengi olarak tavsiye edeceğin marka ve numara nedir rujda? orda gördüm 2 tane ama avonunki sanırım mora çalan bişe dimi mürdüm eriği rengi gibi? :44: Ben morumsu değil de kahverengi istiyorum ama sürünce farklı oluyor ve hiç kalıcı değilörnek: avon soft plum
Bunu da merak ettim mesela böyle parıl parılmı oluyosun yoksa kendi teninin ışıltısı gibi mi oluyo acaba?
Birtek bana cevap vermemişsin
Eki Görüntüle 580236
Canım bu saate bu rujları buldum aceleylee sabah butun rujlarımı bulup yazarım kusura bakma gec yazdıgım ıcın de :/
Soldan sıralıyorum; be-yu star lipstick 33 numara, avon spiced wine , avon p302 ,flormar supershıne 521
Eki Görüntüle 580237
bu da jelin ısıltısı hafif bır ısıltısı var dogal duruyor cok
Ve kahverengı ruj demıssın ben o tonda hıc kullanmam ama avon Mocha Madness arkadasımda vardı cok hos duruyordu bı bak ıstersen onaa
Bir de yılbası katalogunda color trend kalp seklınde rujlar var hepsı kahve tonunda onlar da guzel olabılır :44:
Ayyy çok teşekkür ederim vallahi konun cidden çok faydalı eğlenceli ve çekiyor insanı. Çok sağol tek tek ilgileniyosun. Ama o ilk sayfadaki rujlar varya onlar çok güzel ya HEPSİ! onları hala varsa sende koysan? 7-8 tane bişe ve hepsine bayıldım bekliyorum valla. Sen böyle güzel şeyler koyarsan bu konu patlar gider yahuu
Çok güzeller. Blog'un var mı?
Makyaj yapmak ne zevkli bir iş, insana kendini kötü hissettiği bir günde kendini iyi hissedebilme imkanı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?