• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladybirddaisy'nin Nişanına Buyurun Lütfenn (Stüdyo)

ladybirddaisy

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
750
1
641
38
İstanbul
Daha önce bikaç fotograf paylaşmıştım sizlerle, şimdi de stüdyo fotolarımızı ekliyorum arkadaşlar, iyi seyirler

:nazar:

87537914.jpg

84395371.jpg

77526152.jpg

52347638.jpg

img7087.jpg

18667982.jpg

76328011.jpg

:nazar:

Son düzenleme:
allahh mesutt etsinn bir omurboyuu canimm .fotograflarr harikaa ..diger resimlerini gormedim ama kirlardaki fotolarda super cikiyo tavsiye ederimmm:1hug:

alla alla bende çıkmamış fotolar lady yaa

kızlar gördüğüne göre bende bir problme var canım

allah tamamını erdirsin çok güzel olmuşundur eminim

allahh mesutt etsinn bir omurboyuu canimm .fotograflarr harikaa ..diger resimlerini gormedim ama kirlardaki fotolarda super cikiyo tavsiye ederimmm:1hug:

Düğünde inşallah kır fotosu çektiririz canım, Aminn çok teşekkürlerr,

çok samimi geldiniz bana..mutluluklar...

Teşekkürlerrr

canım çok güzel çıkmışsınız ALLAH ım mutluğunuz daim eylesin inşallah​

Canımm teşekkür ederimm, AMİNNN inşallahh

yaa bian düşündümde...samimi derken sempatik demek istedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır..yani çok samimi sıcak güler yüzlüsünüz maşaallah arkadaşım.özellikle saçınız harika olmuş..tekrar mutluluklar diliyorum..

yaa bian düşündümde...samimi derken sempatik demek istedim umarım yanlış anlaşılmamışımdır..yani çok samimi sıcak güler yüzlüsünüz maşaallah arkadaşım.özellikle saçınız harika olmuş..tekrar mutluluklar diliyorum..

Ah canım arkadaşım benim, sen de benden farklı değilsin kılı kırk yarıyosun, ince fikirlisinn çok iyi anladım seni, yanlış anlamadım merak etme sen, çok teşekkür ederim güzelimmm, aminn

Back