• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladybirddaisy'de nişanlandııııı

canımcığımmmm çok hoş görünüosun . çok güzel olmuşsun a.s.
Maşallah sana . . Rabbim nzarlardan korusun sizi :nazar:. çok yakışmışsınız ayrıca. şakkıdı
elbisenin rengi çok tatlı. yiyesim geldi sositososito

canımcığımmmm çok hoş görünüosun . çok güzel olmuşsun a.s.
Maşallah sana . . Rabbim nzarlardan korusun sizi :nazar:. çok yakışmışsınız ayrıca. şakkıdı
elbisenin rengi çok tatlı. yiyesim geldi sositososito

Canım ikocummm teşekkür ederimmm,

Aminn tatlımm aminn, dimi bonibon rengi gibi eheheee. Ben de senin düğün fotolarını bekliyorum ama zemuszemus

Maşallah çok yakışmışsınız :nazar: allah tamamına erdirsin :nazar: mutluluğunuz daim olsun :nazar: bu arada nişan elbisene bayıldım :nazar: :nazar:

tebrikler canım sana nişanlığın çok yakışmış... Allah tamamını erdirsin...

canımm çok tatlı olmuşsunnn
Allah tamamına erdirsin birtanem

Teşekkür ederim canim benimmm, senin de düğün fotolarını görmemize az kaldıııı kaydirigubbakcemile5
çok şekersin.ne kadar güleç yüzün var öyle.allah tamamına erdirsin.
Yengeccim teşekkür ederim tatlımm, AMİNNNN inşallah canım
allah tamamını erdirsin canım çok yakışmış fuşyalar sana

darsı benim başıma

Canımmm darısı en güzelleri senin başına inşallah en kısa zamandaaa

YA AMAA BENDEEGORMEK ISTIYORDUM YAAAAAAAAA NIEE KALDIRDIN RESIMLERINII BIDAHAA EKLERMISIN BENDE GOREYIMM mafoldumben KUSTUM ISTEE :umursamaz:

ben gördümki resimleri....6.sayfada var....

mutluluklar dilerim canım...bu arada eniştede pek sevimliymişkaydirigubbakcemile3 yüzünden belli iyi bir insan olduğu...Allah bozmasın....:nazar:

nişanlığın saçın makyajın on numara. ilk pozda çok tatlısınız ya.. eniştenin yüz ifadesi çok hoş. kanım kaynadı size. Ağzınızın tadı bozulmasın :nazar:

YA AMAA BENDEEGORMEK ISTIYORDUM YAAAAAAAAA NIEE KALDIRDIN RESIMLERINII BIDAHAA EKLERMISIN BENDE GOREYIMM mafoldumben KUSTUM ISTEE :umursamaz:

Canımcım 6. sayfada resimlerimiz hala mevcut

ya bn göremiom resim filan??

6. sayfada var bluangelcımm
ben gördümki resimleri....6.sayfada var....

zemuszemus

mutluluklar dilerim canım...bu arada eniştede pek sevimliymişkaydirigubbakcemile3 yüzünden belli iyi bir insan olduğu...Allah bozmasın....:nazar:

Teşekkürler canımm. Öyledir benim biricik nişanlım, canımın yarısı, AMİNNN tatlım AMİNNN
nişanlığın saçın makyajın on numara. ilk pozda çok tatlısınız ya.. eniştenin yüz ifadesi çok hoş. kanım kaynadı size. Ağzınızın tadı bozulmasın :nazar:

Teşekkür ederim tatlımmm zemuszemus tatlıdır benim nişanlımmm, sağol bitanemm AMİNNNNNN opuyorumnanaktan

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canımmm çok yakışmışsınız mutluluklar

Teşekkürler zeynepcimmm çok mersiiii AMİNNNN kaydirigubbakcemile5

Back