- Konu Sahibi BolSekerli
-
sanmam canım lady degıldır o arkadasınkaydirigubbakcemile3lady tanımam demıs zaten lady den daha ne beklersın kı:ecrin_bebek:ya iananmıyorum kızlar şimdi resimlere bakıyordum lady 34 sen benim liseden arkadaşımsın ama adını çıkaramadım yaa. gökçe diyesim geliyor ama:) kulagında cihaz var dimi arkadaşımmmm resmimi koyucam hatırlıcan beni. ya liseden ya dershaneden. hiç değişmemişinnn tesadüfe bak yaaa
hıııı cılegımmmmm senı cok ama cok ozledım..Meleğim,prensesim buluşmalar yapmış resimler koymuş,ben geçte olsa gördüm.Nasıl sevindim anlatamam.Harikasın balım,süpersin:lepi:
Laydcim sende şahanesin tatlım.
Diğer arkadaşlarda öyle
O zaman ne diyoruz
Bu toplantı süperrrrrrrrrrrrrrrrr olmuşşşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus
sizide andık sevgılı cemre ababilmiyorumkismilevay vay vay leydi burcu kar özlem cesur + güzeller toplaşmışolumunekankayizsmile
hani minikte gelememiş :hulya:
nen onudamı unuttunuz zaten benide unuttunuzalsanaalsanasmile
küstüm olum size:dilcikar:
yok kuzum fotolar montaj bayanssulusmileamann yalabbimm ne güzelll toplaşmışsınızz
karcım bende yeni öğrendim bak bende istiyorum benimde falıma bak amaa
inşallah birgün bende toplaşırım bende toplaşırsınız boshayallersmile
o karelerde herdaım yerın var ama bılıyosun dımıopuyorumnanaktanvayyyyyy kızlarr toplaşşmışş yineee
harikasınız kızlarr yaaa
bende olsaydımya o karelerde boshayallersmile
karrrrrrr biliyomm fal baktığını ama bende istiyorummmm delikafadulden
acilen İzmire geliyosunnn, banada bakıyosunnhihoyyyt
kılomu..allah allah eskı kıyafetlerım hep bollasıtı ama almısım sanırsam..:gitme:dostlugunuz herdaim olsun
kız kar görmeyeli seni kilomu almışsın ne:roflol:
güzel bir ortam ve sohbet olduğundan eminim
dostluğunuz kalıcı olsun kızcelera.s.
teşekkur ederım efendım:kediaz ama öz bir buluşma olmuşa benziyor,dostluğunuz daim olsun kızlar,
kar, sen dahada güzelleşmişin ,
yerimseniben
ne dıyon sen bilmiyorumkismilegerçekten çok güzel bir gündü kızlar..:içelim::içelim:
iyi ki tanımşım sizleri..:1hug:
canım kankim burcums(azcık kızgın bana kırcak bacaklarımı ama neyse alcam gönlünü)
karcığımın falda söylediği güzel şeyler...-tatlicadiarzu-
edamın misafirperverliği, kapıda sıcacık sarılışı..:asigimçok seviyorum ben bu kızı yaa)
tafık memişiicokacimcoook
herşey çok çok güzeldii...:asigim::asigim::asigim:
canımsınn ınankı bızde sızı andık ıllahım gormem lazım dedım kısmetsızımle rosumuopuyorumnanaktandılerım kı sızlerıde tanıma serefıne naıl olurumm:hulya:annnamm laydimcim,karım özlemişiz kıs..bölle buluşmalarda yüzünüzü görüyoruzda hasret gideriyorus.özlem pau ve bol şekerlim sizleride gördüğüme menun oldum.allah dostluğunuzu daim etsin.keşkem imkan olsada bende katılsam aranızaboshayallersmile
kokoslum tutdu ne edemzemuszemusbayanssulusmilekarcım pozlar süper kuzuum bacak dokolten yakıyo yaneebayanssulusmile
ladyminde gözler mafiş mafiş bakıyo opcektife,evini de çok beendim,yuvan hep huzur dolu olsun canıım:Saruboceq:
çok şeker çıkmışsınız hepinizkıslar,sakaryadan kocuman öpçükler yollıcam size bu gece,uykunuzda öpçem sizii:jeyyar:
canım cok teşekkur ederız..opuyorumnanaktanayyy maşşallah ne güzel bir buluşma olmuş maşşallah hepiniz çok hoşsunuz hatunlar ladyim ne güzel mamalar hazırlamış manzara muhteşem zaten ev sahibeside öyle keyif aldığınız gözlerinizden belli oluyo hele karın ladye fal bakmasındaki foto ve dedikodu yaparken olana bayıldım
ponpişin yesın senı bıdenem..wayy pompişim bu ne hal?fallar felan süpersin ya.....kızlar hepiniz çok hoş görünüyorsunuz.layd evin çok renkli hoş.evim evim topiğine koysana:)))
bu arada pek bi kıskandım ohaoldumsmile
beklerız yawrımnan ladym bekleyemedin mi beni ben de gelirdim yetişseydim:))
bundan sonra inşallah nasip olur artık
cook şekersiniz kızlar resmlerden belli keyfiniz masallah
beklerız yawrım
amma bıdahakıne fallar senden şutarafagitti
[
o karelerde herdaım yerın var ama bılıyosun dımıopuyorumnanaktan[]
canımm Şenizgerçekten çok güzel bir gündü kızlar..:içelim::içelim:
iyi ki tanımşım sizleri..:1hug:
canım kankim burcums(azcık kızgın bana kırcak bacaklarımı ama neyse alcam gönlünü)
karcığımın falda söylediği güzel şeyler...-tatlicadiarzu-
edamın misafirperverliği, kapıda sıcacık sarılışı..:asigimçok seviyorum ben bu kızı yaa)
tafık memişiicokacimcoook
herşey çok çok güzeldii...:asigim::asigim::asigim:
keşke gelseniz iki elti boshayallersmileannnamm laydimcim,karım özlemişiz kıs..bölle buluşmalarda yüzünüzü görüyoruzda hasret gideriyorus.özlem pau ve bol şekerlim sizleride gördüğüme menun oldum.allah dostluğunuzu daim etsin.keşkem imkan olsada bende katılsam aranızaboshayallersmile
:asigim:karcım pozlar süper kuzuum bacak dokolten yakıyo yaneebayanssulusmile
ladyminde gözler mafiş mafiş bakıyo opcektife,evini de çok beendim,yuvan hep huzur dolu olsun canıım:Saruboceq:
çok şeker çıkmışsınız hepinizkıslar,sakaryadan kocuman öpçükler yollıcam size bu gece,uykunuzda öpçem sizii:jeyyar:
çok keyif aldım ben o gün ya kaydirigubbakcemile2ayyy maşşallah ne güzel bir buluşma olmuş maşşallah hepiniz çok hoşsunuz hatunlar ladyim ne güzel mamalar hazırlamış manzara muhteşem zaten ev sahibeside öyle keyif aldığınız gözlerinizden belli oluyo hele karın ladye fal bakmasındaki foto ve dedikodu yaparken olana bayıldım
evimin resimleri var canım :ecrin_bebek:wayy pompişim bu ne hal?fallar felan süpersin ya.....kızlar hepiniz çok hoş görünüyorsunuz.layd evin çok renkli hoş.evim evim topiğine koysana:)))
bu arada pek bi kıskandım ohaoldumsmile
yavrım bi kereye mahsus buluşmadık heralde kaydirigubbakcemilenan ladym bekleyemedin mi beni ben de gelirdim yetişseydim:))
bundan sonra inşallah nasip olur artık
cook şekersiniz kızlar resmlerden belli keyfiniz masallah
boşama beni :gitme:lady34 senı bosuorum kzım bulusun haberım olmasın konsumıcam senınle ayırıorum yataklarımızı
:kedi: ŞenizKar hanım formundasın
Lady34 lafım yok zatiiiii
gerçi hepiniz çok güzel çıkmışsınız
maşallah sizeeeeeee
Anlasılan neselı bır gun dahaaaayerimseniben
Ohhh bende ıstıyorum bı fal haydı iş başınaaaa:lepi:
teşekkur ederım canım benımmŞenizKar hanım formundasın
Lady34 lafım yok zatiiiii
gerçi hepiniz çok güzel çıkmışsınız
maşallah sizeeeeeee
gelırsın canım gelırsın dunya kucuk hayat kısa devamlı donuyoz hersey oluyo..hayatta...sağol canım benimm olumunekankayizsmile
ahhh ahhhh keşke gelebilsem bende orayaa boshayallersmile
sen nerdesın bealsanaalsanasmileAnlasılan neselı bır gun dahaaaayerimseniben
Ohhh bende ıstıyorum bı fal haydı iş başınaaaa:lepi:
[gelırsın canım gelırsın dunya kucuk hayat kısa devamlı donuyoz hersey oluyo..hayatta...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?