• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lady34'ün Evinde Toplandık...

annnamm laydimcim,karım özlemişiz kıs..bölle buluşmalarda yüzünüzü görüyoruzda hasret gideriyorus.özlem pau ve bol şekerlim sizleride gördüğüme menun oldum.allah dostluğunuzu daim etsin.keşkem imkan olsada bende katılsam aranızaboshayallersmile

karcım pozlar süper kuzuum bacak dokolten yakıyo yaneebayanssulusmile
ladyminde gözler mafiş mafiş bakıyo opcektife,evini de çok beendim,yuvan hep huzur dolu olsun canıım:Saruboceq:
çok şeker çıkmışsınız hepiniz:nazar:kıslar,sakaryadan kocuman öpçükler yollıcam size bu gece,uykunuzda öpçem sizii:jeyyar:

Son düzenleme:
ya iananmıyorum kızlar şimdi resimlere bakıyordum lady 34 sen benim liseden arkadaşımsın ama adını çıkaramadım yaa. gökçe diyesim geliyor ama:) kulagında cihaz var dimi arkadaşımmmm resmimi koyucam hatırlıcan beni. ya liseden ya dershaneden. hiç değişmemişinnn tesadüfe bak yaaa
sanmam canım lady degıldır o arkadasınkaydirigubbakcemile3lady tanımam demıs zaten lady den daha ne beklersın kı:ecrin_bebek:
Meleğim,prensesim buluşmalar yapmış resimler koymuş,ben geçte olsa gördüm.Nasıl sevindim anlatamam.Harikasın balım,süpersin:lepi:
Laydcim sende şahanesin tatlım.
Diğer arkadaşlarda öyle
O zaman ne diyoruz
Bu toplantı süperrrrrrrrrrrrrrrrr olmuşşşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus
hıııı cılegımmmmm senı cok ama cok ozledım..
bulusduk balım bulusduk zorda olsa bulusduk dıbımde oturuyo lady ama zaman olmuyokı bulusalım..dılerım kı bu sene hep senle bulusurz abam..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ha gec degıl daha pazar gunu bulusduk zatı :ecrin_bebek:
vay vay vay leydi burcu kar özlem cesur + güzeller toplaşmışolumunekankayizsmile
hani minikte gelememiş :hulya:
nen onudamı unuttunuz zaten benide unuttunuzalsanaalsanasmile
küstüm olum size:dilcikar:
sizide andık sevgılı cemre ababilmiyorumkismile
amann yalabbimm ne güzelll toplaşmışsınızz
karcım bende yeni öğrendim bak bende istiyorum benimde falıma bak amaa
inşallah birgün bende toplaşırım bende toplaşırsınız boshayallersmile
yok kuzum fotolar montaj bayanssulusmile
vayyyyyy kızlarr toplaşşmışş yineee
harikasınız kızlarr yaaa
bende olsaydımya o karelerde boshayallersmile

karrrrrrr biliyomm fal baktığını ama bende istiyorummmm delikafadulden
acilen İzmire geliyosunnn, banada bakıyosunn
hihoyyyt
o karelerde herdaım yerın var ama bılıyosun dımıopuyorumnanaktan
dostlugunuz herdaim olsun
kız kar görmeyeli seni kilomu almışsın ne:roflol:
güzel bir ortam ve sohbet olduğundan eminim
dostluğunuz kalıcı olsun kızcelera.s.
kılomu..allah allah eskı kıyafetlerım hep bollasıtı ama almısım sanırsam..:gitme:

az ama öz bir buluşma olmuşa benziyor,dostluğunuz daim olsun kızlar,
kar, sen dahada güzelleşmişin ,:nazar:
yerimseniben
teşekkur ederım efendım:kedi:o sızın guzellıgınızdır..bulusmamız anı oldu..
gerçekten çok güzel bir gündü kızlar..:içelim::içelim:
iyi ki tanımşım sizleri..:1hug:
canım kankim burcums(azcık kızgın bana kırcak bacaklarımı ama neyse alcam gönlünü)
karcığımın falda söylediği güzel şeyler...-tatlicadiarzu-
edamın misafirperverliği, kapıda sıcacık sarılışı..:asigim:(çok seviyorum ben bu kızı yaa)
tafık memişiicokacimcoook
herşey çok çok güzeldii...:asigim::asigim::asigim:
ne dıyon sen bilmiyorumkismile
annnamm laydimcim,karım özlemişiz kıs..bölle buluşmalarda yüzünüzü görüyoruzda hasret gideriyorus.özlem pau ve bol şekerlim sizleride gördüğüme menun oldum.allah dostluğunuzu daim etsin.keşkem imkan olsada bende katılsam aranızaboshayallersmile
canımsınn ınankı bızde sızı andık ıllahım gormem lazım dedım kısmetsızımle rosumuopuyorumnanaktandılerım kı sızlerıde tanıma serefıne naıl olurumm:hulya:
ladyminde gözler mafiş mafiş bakıyo opcektife,evini de çok beendim,yuvan hep huzur dolu olsun canıım:Saruboceq:
çok şeker çıkmışsınız hepiniz:nazar:kıslar,sakaryadan kocuman öpçükler yollıcam size bu gece,uykunuzda öpçem sizii:jeyyar:
kokoslum tutdu ne edemzemuszemusbayanssulusmile
okuldakı halım vallah ordan cıkdım suslenme fırsatım dahı olmadıaklinialirimsmile
senı cok opuyom..canımm..
senıde andık dılerım bulusmak ansıp olcak..:Saruboceq:

ayyy maşşallah ne güzel bir buluşma olmuş maşşallah hepiniz çok hoşsunuz hatunlar ladyim ne güzel mamalar hazırlamış manzara muhteşem zaten ev sahibeside öyle keyif aldığınız gözlerinizden belli oluyo hele karın ladye fal bakmasındaki foto ve dedikodu yaparken olana bayıldım:nazar:

wayy pompişim bu ne hal?fallar felan süpersin ya.....kızlar hepiniz çok hoş görünüyorsunuz.layd evin çok renkli hoş.evim evim topiğine koysana:)))
bu arada pek bi kıskandım ohaoldumsmile

nan ladym bekleyemedin mi beni ben de gelirdim yetişseydim:))
bundan sonra inşallah nasip olur artık

cook şekersiniz kızlar resmlerden belli keyfiniz masallah

ayyy maşşallah ne güzel bir buluşma olmuş maşşallah hepiniz çok hoşsunuz hatunlar ladyim ne güzel mamalar hazırlamış manzara muhteşem zaten ev sahibeside öyle keyif aldığınız gözlerinizden belli oluyo hele karın ladye fal bakmasındaki foto ve dedikodu yaparken olana bayıldım:nazar:
canım cok teşekkur ederız..opuyorumnanaktan
wayy pompişim bu ne hal?fallar felan süpersin ya.....kızlar hepiniz çok hoş görünüyorsunuz.layd evin çok renkli hoş.evim evim topiğine koysana:)))
ponpişin yesın senı bıdenem..
halden cıkmısım eyvahedigeldismile

beklerız yawrım:delphin:
amma bıdahakıne fallar senden şutarafagitti

Anam fallar da bakarmış bizim kızımız, hiç bilmiyorduk doğrusu.
Birde ben seni bekliyordum, sen nerelerden çıktın:umursamaz:

Çok güzel gözüküyorsunuz, dostluğunuz daim olsun kızlar...

Kar hanım formundasın
Lady34 lafım yok zatiiiii
gerçi hepiniz çok güzel çıkmışsınız
maşallah sizeeeeeee

Anlasılan neselı bır gun dahaaaayerimseniben

Ohhh bende ıstıyorum bı fal haydı iş başınaaaa:lepi:

gerçekten çok güzel bir gündü kızlar..:içelim::içelim:
iyi ki tanımşım sizleri..:1hug:
canım kankim burcums(azcık kızgın bana kırcak bacaklarımı ama neyse alcam gönlünü)
karcığımın falda söylediği güzel şeyler...-tatlicadiarzu-
edamın misafirperverliği, kapıda sıcacık sarılışı..:asigim:(çok seviyorum ben bu kızı yaa)
tafık memişiicokacimcoook
herşey çok çok güzeldii...:asigim::asigim::asigim:
canımm Şeniz
ee arayı çok uzatınca öok özlemiştim seni olumunekankayizsmile

keşke gelseniz iki elti boshayallersmile
valla biz karla konustuk kocaeline gidelim şu eltileri görelim diye
ama daha var sanırım gelmemize :gitme:

:asigim:
canımm Şeniz
çok keyif aldım ben o gün ya kaydirigubbakcemile2
sizi de beklerim :CüvCüv:

evimin resimleri var canım :ecrin_bebek:

nan ladym bekleyemedin mi beni ben de gelirdim yetişseydim:))
bundan sonra inşallah nasip olur artık

cook şekersiniz kızlar resmlerden belli keyfiniz masallah
yavrım bi kereye mahsus buluşmadık heralde kaydirigubbakcemile
sen gel cumhur cemaat toplancaz :lepi:
kar ile planlarımızı yaptık bile :delphin:

lady34 senı bosuorum kzım bulusun haberım olmasın konsumıcam senınle ayırıorum yataklarımızı
boşama beni :gitme:
sevim nan seni Şeniz

Kar hanım formundasın
maşallah sizeeeeeee
:kedi: Şeniz

bi daha bi daha :lepi:

Kar hanım formundasın
maşallah sizeeeeeee
teşekkur ederım canım benımmŞeniz
sağol canım benimm olumunekankayizsmile
ahhh ahhhh keşke gelebilsem bende orayaa boshayallersmile
gelırsın canım gelırsın dunya kucuk hayat kısa devamlı donuyoz hersey oluyo..hayatta...

sen nerdesın bealsanaalsanasmile
okaa ozledım kı senı kaydirigubbakcemile

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inanmıyorummmmmm benide çağırmıstınız ama gelemedım ehühühühühühhakannehir
kıskançlıkdangebrenüye simliysi olcam hoffffffffffffffffakannehirhoffff
hoffffff hoffffffff
walla herbirkeşler çok mutlu görnüyor semeylen bensiz takılınoynusss hoff hofffakannehir

Back