lady-Q ovulasyon testi kullananlar

Yeni cevap verebiliyorum kusura bakma hastalikla ugrasiyordum. Bende ki ruj kadar bisey ve omurluk kullanıyorsun. Sabah ac karnina yada gun icerisinde 2 saat bisey yememis olma sarti ile mikroskobulu kismina tukuruyorsun ve 10-15 dk bekleyip bakiyorsun eger uzun cubuklar yani kristaller gorursen yumurtlama gunun demek. Sendeki sadece 2 kullanimlikmi

Meraba birsey sormak istiyorum bu lady -q nereden temin edebilirim. Siz nereden aldiniz

Meraba birsey sormak istiyorum bu lady -q nereden temin edebilirim. Siz nereden aldiniz
Merhaba canım.bende pko olduğu için doktorum önerdi.maalesef bizler için yumurtlama düzensiz olduğundan dolayı gebelik de zor görünüyor.ben eczaneden aldım.hatta bugün aldım.fiyatı 120 lira ancak diğer ovulasyon testlerini düşününce fiyatı gayet uyguna geliyor.geçen ay 20 tane ovulasyon testine 15 lira vermiştim.bu daha pratik camını çizip aşındırmadığın surece kullanabildiğin kadar kullanıyorsun.

Herkese merhaba ben bu ay lady -q kullanmaya başladım acaba bu sekilde hamile kalan veya kullananlar var mi? Belki beraber goruruz kristallenmeleri?
Merhaba canım.bu zamazingoyu ben de aldım ama sanki hiç numune yokmuş gibi hiç bişey göstermiyor.nasıl uygulayacağına dair bi video da yok.merceği çevirip çıkarıyorum.numuneyi duruyorum.bekletip takıp bakıyorum ama hiiiiççç bişey gorunmuyo.ecz da bilmiyordu işin garip tarafı.yanlış yaptığım bişey mi var anlamadım

Herkese merhaba ben bu ay lady -q kullanmaya başladım acaba bu sekilde hamile kalan veya kullananlar var mi? Belki beraber goruruz kristallenmeleri?

Merhabalar yazıyı martta yazmışsınız acaba hamile kaldınızmı? Bende yaklasık 1 yıldır korunmuyorum ama düzensiz adet görüyorum bende bu testten almayı düşünüyorum da işe yaradımı acaba diye merak ettim

Merhaba canım.bende pko olduğu için doktorum önerdi.maalesef bizler için yumurtlama düzensiz olduğundan dolayı gebelik de zor görünüyor.ben eczaneden aldım.hatta bugün aldım.fiyatı 120 lira ancak diğer ovulasyon testlerini düşününce fiyatı gayet uyguna geliyor.geçen ay 20 tane ovulasyon testine 15 lira vermiştim.bu daha pratik camını çizip aşındırmadığın surece kullanabildiğin kadar kullanıyorsun.
Mrb ya bu alet ise yariyomu gercekten yumurta takibi yapilabiliyomu:)

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

Kızlar merhaba. Adetimin 7.günü ve ben 3 gündü çr ovülasyon testi yapıyorum. Sanırım yumurtlama günüm bugün. Çünkü bugün koyulaştı ekte resime yükledim. Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
C3FBFA5E-7907-48B2-A2DC-F2567B3FEF7C.jpeg

X