Bu ulkede yok oyle sapikliga ozgurluk cok sükur milletimiz halen bu konuda suurlu..
Evinde yasasin madem oyle tercih etmisler disarida mesrulastirma gayretine girmesinler..
ozgurlesince disarida neler yapacagi belli bunlarin aslinda baska birseyin uluorta ozgurlugunu istiyorlar ya...neyse ..
Ramazan'da yürüyüş yapamazsınız denilerek engellenen bir topluluğun böyle bir pankart açması çok büyük bir hakaret mi? Bence değil. Açmasalar iyi olurdu ama "Saygısızlaaarr, pis sapıklaaaarrr!!!" moduna girmeye de gerek yok, sakin. İnek Şaban, Gerzek Şaban, Şabaniye diye efsanevi karakterlere ve filmlere sahip bir toplumuz, duyar gösterişi yapmayalım.
biri üç aylar üzerinden türkçenin güzelliklerini kullanarAk espri yapmış öbürü onun tercihini küfür olarak kullanıyor. İ.ne gibi. Aynı şey mi allah aşkına. Neyse kimse kimseye saygı duymak zorunda değil. Bu ülkede kadın hakları oluşmamışken ben eşcinsel haklarının bu kadar konuşulmasını da çok anlamlı bulmuyorum. Türkiyede sex tabu. Normal dişi erkek bireylerin sexi tabu. Oralara daha çok yol var.
bu tür olaylar beni geriyo :/ şu yürüyüş yapanların bazıları ortamı germek, karıştırmak için fırsat kollayan tipler. olayla alakaları yok yani ortalık gerilsin de nolursa olsun-cular bunlar.
diğer taraftan gerçekten bu durumu yaşayan insanlar var kimse de onları aşağılamasın. evet ben de karşıyım ama...
bu konular çok bıçak sırtı. çok da bir şey diyemiyorum.
bende anlamıyorum,ülkenin tek konusu kalmıştı sankiİnsanları bu konular üzerinde tartıştırırlarken; acaba neleri unutturuyorlar? Bayram değil seyran değil; bu konular aniden nereden çıktı? Birileri malı mı götürüyor? Yüksek fiyat artışları acaba bu haberler ile mi unutturuluyor?
Türkçe'nin güzellikleri kullanılarak espri mi yapılmış?
Ya hu ben gidip onlara güzel türkçemle ''ay siz biraz ayol musunuz hahahaha'' desem bakın güzel türkçemle espri yaptım yani.
Bu değer aşağılamaktır, evet.
Diğeri de değer aşağılamaktır, evet.
Biri diğerinden daha az zararlı, küfür mü etmiş neetmiş, öyleyse sorun yok diyemeyiz, eğer duyarlıysak.
Zira bazı kesimler bu ayların kutsallığına inanıyorlar.
Eğer, bu pankart yom kippur günü, aşkımıza engel olamaz, şeklinde açılsaydı da gereksizdi, anlatabildim mi?
Öte yandan ''şaban şabaniye'' vs filmlerini küçüklüğüm haricinde izlemedim, izlettirmedim.
Biz bir vakitler, dalga geçiliyor, dediğimizde ''hehe, küçük yobaz'' modu açılanlar, şimdi daha duyarlı olabilmişler.
Ya da duyar gösterişi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?