- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iftira etme dinime kapa artik ceneni..hangi tıbbi kimliğinizle hastalık olduğuna karar verdiniz? o kadar proflar bilmiyor da siz mi biliyorsunuz?
inançsızlarla olan mücadelinizi de ayrıca merak ettim. mücadele yönteminiz ne acaba? kafa kesip futbol oynamak mı?
tamamIftira etme dinime kapa artik ceneni..
Benim mucadele dedigim surdaki mesrulastiria gayretidir..yokusa surme işi..
zalimlerinmi,zalimler madımaktaki otelde insanları dirir diri yakmış,cehennem bu dünyada var zatenBide benim hakkimda tani koyanlar bastirilmis bastirmaya calisiyor diye insanoglu tani koymakta ozgur tabi :) muhendisliginize hayran olmamak ne mumkun..
Zalimlerin korkudan gozlerinin firlayacagi o gun gelmeden bu isten umulurki vazgecersiniz...
hangi tıbbi kimliğinizle hastalık olduğuna karar verdiniz? o kadar proflar bilmiyor da siz mi biliyorsunuz?
inançsızlarla olan mücadelinizi de ayrıca merak ettim. mücadele yönteminiz ne acaba? kafa kesip futbol oynamak mı?
Saygı duyuyorum, meşrulaştırıyorum. Hatta diyorum ki, Allah bu forumda sizin gibi çocuğu eşcinsel olsa kendi öz çocuğunu sapık, hasta olarak görecek hatta belki sırt çevirecek olan herhangi birine eşcinsel çocuk verecekse , onun yerine bana versin (siz derken şahsınız değil tabii ki). En azından çocuk mutlu olur.lafi niye buraya getirdim birgun sizinde basiniza gelebilir msjini alttan alttan verenler imtihan olarak basimiza hersey gelebilir..bu Allahin yasak ettigine saygi duyup mesrulastirilmasina ses cikarmamak anlamina gelmemeli..
Dipnotta yazayimda dindar olmayan inanmayan uzerine alinmasin onlarla mucadelemiz baska:)
Bknz onceki msjlarm
Simdi ne diyim ben sana gülum alakaya maydonoz :)zalimlerinmi,zalimler madımaktaki otelde insanları dirir diri yakmış,cehennem bu dünyada var zaten
Iste insan kendisine aklı verene degilde aklina tapınca bu hale geliyor..gec dalgani..
zalim dediniz ya diri diri insan yakanlar aklıma geldiSimdi ne diyim ben sana gülum alakaya maydonoz :)
Emin ol hickimse kendinden baskasina zulum etmez..edemez..cunki yanina kalmayacak..
Hakaret ne ki, daha birkaç sayfa önce başkasının yazısı kullanılarak adlı adınca küfürler edildi, ne o...pulukları kaldı ne fa..şelikleri.Hayir bide biri burda gelip "müslümanlar hepsi sapik, hasta" dese ve "mecburlar mi basini örtmeye, örtmesinler" gibi seyler söylese, kesin ban yer, fakat konu homoseksüellik ya, hakaret normal oluyor
Yine kibliyacagim bu efide üyesini, ki gecen sefer böyle ateistlere hakaret etmisti fakat ban almadi. Bakalim bu sefer kib'im birseye yarayacak mi...
insanlar birbirini rahat bıraksın bence..Saygı duyuyorum, meşrulaştırıyorum. Hatta diyorum ki, Allah bu forumda sizin gibi çocuğu eşcinsel olsa kendi öz çocuğunu sapık, hasta olarak görecek hatta belki sırt çevirecek olan herhangi birine eşcinsel çocuk verecekse , onun yerine bana versin (siz derken şahsınız değil tabii ki). En azından çocuk mutlu olur.
Bu kadar da özet, bu kadar da net konuşuyorum.
Ayrıca neymiş o inanmayanlarla mücadeleniz çok merak ettim?
Senin Allahın benim Allahım mı var.Seni yaratan Allah benide yarattı.Iyi de ben müslüman degilim mesela, bana ne senin allahin koydugu kurallar? Din ancak kisinin kendisini baglar. Senin dedigin ile, avrupadaki sagcilarin "bu müslümanlar toplumuzun altina dinamit koyuyor" ile ne farki var?
Sen eger kendi dinine, hayat tarzina saygi duyulmasini istiyorsan, ayni sekilde baskalarin hayat tarzlarinada saygi duymak lazim.