Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lacinia kullanan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eu08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
47
0
36
Eskişehir
kızlar saçlarım o kadar dökülüyor ki en son buzdolabından bile saçım çıktı lacinia diye bir ürün duydum kullananınız var mı ? daha önce hc , salicade dermozinic kullandım. lacinia deneyenlerden yorum istiyorum

ben de merak ettim bu aralar bi dökülme başladı yine bende aslında yazın başından beri dökülüyor bi azaldı gibiydi ama değişen bişey yok ben de prozinc ve salicade kullandım ilk bikaç ay iyiydi ama artık fayda etmiyor bu lacinia denen ürün sanırım saç diplerinde oluşan kaşıntı vs. türü şeylere çok iyi geliyormuş ben alıp denemeyi düşünüyorum şu saçıma döktüğüm paralar varya kaç tane peruk alınırdı

Kızlar lacinia markasını radyoda duydum kampanyaya girmiş.19 tl ye magic box setini veriyorlardı içinde lacinia şampuan,saç losyonu,saç maskesi ve saç beyazlamasına karşı losyonu vardı bende nereye vermiyorum 19 tl diyerek telefon açtım 1-2 derken 3 seti kargo ücretsiz 49 tlye aldım kullandım ilk kullanımdan sonra saçlarım sanki kesilmiş gibi o kadar çok döküldüki anlatamam neyse devam ettim yapmaya hala dökülüyor .müşteri hizmetlerine telefon açtım kullanımda problem vardır,birde şöyle deneyin falan dediler 1-2 hafta sonra devam ederse tekrar konuşalım dediler,ama güvenimi sarsan nokta :müş.hizm.deki bayan bana dediki ben bu ürünleri kullanmıyorum ama benim saçlarımda çok dökülüyor falan dedi.madem ürün saç dökülmesini engelleyecek kendileri neden kullanmıyor bilemiyorum.neyse hala kullanmaktayım deneme süresini tamamlıyayım die.ama hala çok dökülüyor.iyi tarafı şu:kuruduktan sonra saçlar ipek gibi yumuşak oluyor,ama yıkarken keçe gibi oluyor.içerisinde kimyasal madde yokmuş da o yüzdenmiş ....bakalım sonuç nolucak...

hadi yaa bekleyelim ama ben de şu an senin gbi şüpeye dştm yani eğer bu kdr iyise o neden kullanmasın sorusu ?

kızlar bende turp suyunu sarımsagı enteleyı ve sınemakııyı arastırıdm buldum denıcem en kısa zamanda sızlerde bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…