Kızlar lacinia markasını radyoda duydum kampanyaya girmiş.19 tl ye magic box setini veriyorlardı içinde lacinia şampuan,saç losyonu,saç maskesi ve saç beyazlamasına karşı losyonu vardı bende nereye vermiyorum 19 tl diyerek telefon açtım 1-2 derken 3 seti kargo ücretsiz 49 tlye aldım kullandım ilk kullanımdan sonra saçlarım sanki kesilmiş gibi o kadar çok döküldüki anlatamam neyse devam ettim yapmaya hala dökülüyor .müşteri hizmetlerine telefon açtım kullanımda problem vardır,birde şöyle deneyin falan dediler 1-2 hafta sonra devam ederse tekrar konuşalım dediler,ama güvenimi sarsan nokta :müş.hizm.deki bayan bana dediki ben bu ürünleri kullanmıyorum ama benim saçlarımda çok dökülüyor falan dedi.madem ürün saç dökülmesini engelleyecek kendileri neden kullanmıyor bilemiyorum.neyse hala kullanmaktayım deneme süresini tamamlıyayım die.ama hala çok dökülüyor.iyi tarafı şu:kuruduktan sonra saçlar ipek gibi yumuşak oluyor,ama yıkarken keçe gibi oluyor.içerisinde kimyasal madde yokmuş da o yüzdenmiş ....bakalım sonuç nolucak...