• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Laciana kullanıp saçına fayda görenler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
sizde görüyorsunuzdur laciana şampuan losyon reklamlarını, nerdeyse mucize vaad ediyor,uzun bi süre saçımla uğraştım çok şükür eskisinden iyi ama bi kez daha para tuzağına düşmek istemiyorum,kullanan varsa, kullananı duyan varsa iyi kötü yorumları burda paylaşalım, karar verelim

Demek kk da bi Allahın kulu yok bu ürünleri kullanan, aldım mesajı kızlar...:)

sizde görüyorsunuzdur laciana şampuan losyon reklamlarını, nerdeyse mucize vaad ediyor,uzun bi süre saçımla uğraştım çok şükür eskisinden iyi ama bi kez daha para tuzağına düşmek istemiyorum,kullanan varsa, kullananı duyan varsa iyi kötü yorumları burda paylaşalım, karar verelim

Çok düzenli olmasada ben kullandım ve memnun kaldım..yani istikrarlı bi şekilde hakkını vererek kullanılsa çok daha iyi sonuç vericeğine eminim

Bende kullandım, ama beğenmedim hiç. Bir fark görememiştim.

Bende kullandım, ama beğenmedim hiç. Bir fark görememiştim.

bende yaklaşık 3 yıl önce 1 kutu aldım yine düzensiz bi şekilde kullandım hatta bi süre sonra sıkılıp tamamen bıraktım ve hiçbir sonuçta alamamıştım..be sefer dermaroller ile beraber kullandım ve buda losyonun etkisini arttırdı, deri altına geçmesini hızlandırıp yoğunlaştırdığı için ön taraflarda yani alın ve saçın birleştiği hizada resmen yeni saçlar çıkardı..bana sıkıcı gelmese ve gerçekten daha düzenli bir şekilde yapsam belkide daha iyi sonuç alırım..siz ne sıklıkta, ne kadar süre ve kaç kutu kullandınız ?

Son düzenleme:
bende yaklaşık 3 yıl önce 1 kutu aldım yine düzensiz bi şekilde kullandım hatta bi süre sonra sıkılıp tamamen bıraktım ve hiçbir sonuçta alamamıştım..be sefer dermaroller ile beraber kullandım ve buda losyonun etkisini arttırdı, deri altına geçmesini hızlandırıp yoğunlaştırdığı için ön taraflarda yani alın ve saçın birleştiği hizada resmen yeni saçlar çıkardı..bana sıkıcı gelmese ve gerçekten daha düzenli bir şekilde yapsam belkide daha iyi sonuç alırım..siz ne sıklıkta, ne kadar süre ve kaç kutu kullandınız ?

Benimde kullanalı 3 sene oldu. Hem şampuan hemde losyonunu. Her yıkamadan sonra dökülmelerde bir fark göremedim, aynen bende çok sıkıldım. Bir an önce bitsin diye gözüne baktım.:1: Şampuanı saç diplerimi kuruttu (benim saç diplerim çok hashas, kurumaya müsait)o yüzden şampuanını yarıda bıraktım. Kısacası ben farkını göremedim, iyide para vermiştim. Sonra şu aktalarda satılan bitkisel ilaçlardan aldım, onlar daha iyi geldi.
Senin bahsettiğin dermaroller ne? onu anlamadım:26:

Benimde kullanalı 3 sene oldu. Hem şampuan hemde losyonunu. Her yıkamadan sonra dökülmelerde bir fark göremedim, aynen bende çok sıkıldım. Bir an önce bitsin diye gözüne baktım.:1: Şampuanı saç diplerimi kuruttu (benim saç diplerim çok hashas, kurumaya müsait)o yüzden şampuanını yarıda bıraktım. Kısacası ben farkını göremedim, iyide para vermiştim. Sonra şu aktalarda satılan bitkisel ilaçlardan aldım, onlar daha iyi geldi.
Senin bahsettiğin dermaroller ne? onu anlamadım:26:

Evet belli bir süre sonra sıkılıp vazgeçiyor insan, sanırım birde hemen sonuç almayı beklediğimiz için böyle :75: dökülmeyi durdurma konusunda evet bende de çok bi değişiklik olmadı, tek faydası önceki msj da da belirttiğim gibi d.roll. la beraber kullandığımda ön kısımlarda gözle görülür şekilde yeni saçların çıktığını gördüm..http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-e...karlar-selulitlerr-babay-kolajen-uretimi.html bu linki tıklayıp ne olduğunu ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin :82: ben her yıkamadan sonra karanfil suyunuda kullanmaya başladım ve haftada birkez hakiki z.yağında bekletilmiş sarımsaklı maskeyide uygulamaya başladım..bunlarda henüz yeni olduğu için net bi sonuç yok ama olduğunda mutlaka paylaşırım..bu arada bu tarifleri de buradan yani saç dökülmesi ile ilgili açılan konulardan buldum :34:

Back