- 8 Mart 2007
- 45
- 3
- Konu Sahibi sezen yxixldxixz
arkadaşlar aranızda aöf laborant ve veteriner sağlık okuyan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eylül bütünleme sınavı için geçmiş yıllara ait soru ve cevaplar elinde olan varsa paylaşabilirlermi ?
en azından biraz testlere bakarak çalışalım
Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı canım bu sayfada butun yıllara aıt sınav sorunların bulabılırsınzemuszemus
Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı canım bu sayfada butun yıllara aıt sınav sorunların bulabılırsınzemuszemus
selam arkadaslar,öncelikle herkese hayırlı ramazanlar...ben bir üniversitede 3.sınıf ögrencisiyim.fakat bölümümden memnun değilim.en büyük hayalim her zaman iyi bir veteriner hekim olmaktı.fakat ailem istemyor,puanım tutmasına ragmen ailemden ötürü gidemedim,ama hep içimde kaldı,ama 2 gün önce falan acıkögretimde labarant ve veterinerlik diye bir bölüm oldugunu gördüm.acaba bu bölümün hayallerime bir nebze de olsa katkısı olabilir mi?ben iş ya da para konusunda hırslanmıyorum.sadece bu labarant ve veterinerlik te hayvanlara faydam dokunabilir mi?ve olur da dikey gecişle veterinerlik fakültesine gecersem ,bu 2 sene boyunca okuyacagm bölümleri orda okumak zorunda kalır mıyım?yani acaba direk 3.sınıftan baslayabirmiym veterinerlik fakültesine?ve son sorum bu bölümde uygulamalı staj imkanım var mı,nerelerde yapabilirim.?bir veteriner hekim yanında çalısabilir miyim?