Laboquik ov.testi kullannan acil baki versin

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
166
31
18
26
iyi gunler kizlar bu ay ov.testi kullanmaya basladim hikayemi ozet geceyim 7kurtaj(7,8,6,11,13vs),1olu dogum 30haftalik,13haftalik kurtaj ve dunyalar guzeli kizim oldu Allaha binlerce kez sukurler olsun yine husranla biten 8haftalik kurtaj ve en son kurtaj 5nisanda oldu o zamandan bu zamana adetim dengesizlesmeye basladi neyse tedavi oldum bu ay esimle kendimizi hazir hiss ettik ov.testi kullanmaya karar verdik kizimda da ayni markanin testi Allahin izniyle sebeb olmustu simdi yine yaptim testlerin uzerinde nokta olanlar iliski gunu olanlar bence yumurtlama+catlama da oldu ama bana dedilerki yumurtlama olmamis bu markanin kullananlarin yorumlarindaki resimlerde tipki boyleydi yumurylama catlama gibi acaba testte devam etmelimiyim yoksa birakmalimiyim?

Ustte kalsin lutfen yardimci olun en son iliski az once oldu dun catlamaydi olmadi acaba bir sey olur mu?

Ultra pik olmamış, bence ultra pik gördüğümüz günler yumurta boyutu 22-24 arası günler oluyor kendim de öyle oldu en azından

Ama sizde ki ultra pik olmaması döllenme olmaz anlamına gelmez 16mm 18mm de yeterli olur yeter ki yumurta kaliteli olup çatlasın

Anladim kuzu peki yani yumurtlama mi?catlama olmus mu?yoksa teste devam mi edeyim?

Anladim kuzu peki yani yumurtlama mi?catlama olmus mu?yoksa teste devam mi edeyim?
Pik gece olmuş olabilir çünkü diğer gün silikleşmiş sen yinede devam et bakalım silik devam mı edicek yoksa koyulaşma olucak mı eğer silik devam ederse yapmana gerek yok ama 2 günde bir ilişki yap 1 hafta bırakma

Tamam canim kac gun yapayim?bu gun adetimin 16.gunu ayrica kizimda da pik olmamisti ovtesti kullanmistim 20.gunune kadar yapsam yeterli mi?

Gece zaten pik oldugu gun iliskiye girdik

Canım bu ovülasyon testleriyle kafayı yemiş birisi olarak asla uğraşmamanı tavsiye ederim. Kesinlikle tecrübesine güvendiğin bir kadın doğum doktoruna gitmelisin. Görseli ekleyeceğim. Kısır olduğumu bu yıl Nisan ayında öğrendim boşuna bu saçma işe yaramaz testlere para döküp umut beslemişim yıllarca!! Yumurtamı çatlıyor gösteriyor üstelik yetmez gibi defalarca gösteriyor ayda neredeyse hergün.
Çalışma saatlerime göre en çok su tükettiğim vakitlerde yapmıştım o ay.
Kısırlık sebebim rezerv aktifliği, yumurtalarımın 9mm de kalması yani asla çatlamaması ama piklere bakarsan nasıl yanıltıcı olduğunu anlarsın.

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-27-05-13-45-689_com.whatsapp.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 46
Ohaa bacim Rabbin yardimcin olsun. Dr bana birakti 3aylik folikasit+duohaston verdi
Yani hamile kala bildigim icin git kafandan dagit saglik problemin yok dedi Allaha sukur yani bende pihtilasma var onun tedavisi de yalniz hamilelikte oluyormus megerse

Bende sizin gibi düşünüyordum bunu bire bir yakından takip ettim ovülasyon testim ultra pik yaptığı gibi doktora gittim yumurtam o gün 22mm di doktorum çatlama bugün yarın kesin olur dedi aynı günün akşamın da tekrar ovülasyon yapmıştım ağrım olmuştu ve çatlamayı gördüm bu bence herkes için geçerli bir şey değil bende böyle birşey tecrübe ettim

Umarım testler seni yanıltmaz kuzum.. ben yıllarımı boşa harcamışım ne kadar çok ağladım o zamanlar.. senin avantajın hamile kalabilmek kesinlikle ve testler seni yanıltmadıysa Allah'ın da izniyle bebeğin tekrar olur ama benim için ovülasyon testleri hayal kırıklığı..
10 doktorla görüşmüştüm en az hepsi hamile kalabilirsin zırvası saçmalamıştı çok şükür tüp bebek merkezinde doğru ve gerçek tanı koyuldu tedavi oldum 3. Aşılamada çok şükür şuan 4+3 hamileyim Allah'ım isteyen herkesin karnını ve kollarını evladıyla taçlandırsın

Tesekkurler

31 yaşıma kadar en az 3 yıl testleri denedim uyguladım kaza kurşunu dahi denk gelmedi ama? Üstelik tedavim boyunca da gördüm gonalf sayesinde büyüdü yumurtalarım. Sizin nasıl düşündüğünüzden ziyade yıllarını ziyan etmiş birisinin hem Max 9mm lık yumurtalarının lh testi görseli hemde acı tecrübesi. Herkeste ile yaramaz gibi birşey söylemedim ama benim yaşadığım deneyimi görseliyle anlattım.Çok şükür ben şuan gebeyim. Aşılama ile oldu.

Son düzenleme:
Ohh cok sukur Aminn kalben soyluyorum

Canım bende gecen iki garklı markadan ovalüsyon yaptm birinde yumurtlama vardı diğerinde aynı koyulukta değildi hatta kafam karıştı ama değerlendirdim foto atayım

Eklentiler

• IMG_0290.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 38
Bende 3 yıldır uğraşıyorum bu testlerle çok uğraştım denemediğim lh testi kalmadı, bu testlerle hamile kaldım bir kere boş gebelik oldu ama işe yaramıştı ve böyle hamile kalan çok kişi var burada haksızlık etmiş olursunuz sizin ki tamamen tahlilsizlik olmuş neyse ki rabbim yüzünüze gülmüş tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…