Laboquick ultra erken gebelik testi

zeynaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
46
38
Merhaba hanimlar. Vajinismus yeni yendim. Bebek denemelerine başladık. Bugün Laboquick ultra erken gebelik testini yaptım. İlişkiden 5 gün sonra gebeliği göstereceğini söylüyor test. İkinci çizgi silik çıktı. Sizce bu test nasıl güvenilir mi? Kullanıp hamile kalan doğru çıkan var mı? Bekliyorum yorumlarinizi.

merhaba. Ilıskıden 5 gun sonra daha yenı rahım duvarına tutunuyo cocuk bhcg ılk zaman bırden 10 dıye salgılanmıyo 3 5 8 gibi bi artısı var o da 48 satte 1. Boyle durumda 9. gun erken gebelık testınde bıle cıkmayabılır . . Adetten 5 gun once olsa neyse. Ben her markanınkını yaptım ama ıllakı ovulasyondan en az 11 gun gecmesı gerekıyo. Loboqıuick varı yok cıkarmakla değil de sonradan belıren silik çizgisiyle meşhur ama ssatler sonra bı de testlerın guvensızlıgını dusunduren bı olay da test yaptım pozıtıf ama adet oldum kısmı. E kimyasal geçirmiş ama haberı yok. :) rabbım hakkında hayırlısını versın suphelendıgın durumda adet e yakın bı donem testı tekrarla. Adet gecıkınce kan verırsın :))

Adetime 6 gün var o yüzden yaptım. Teşekkür ederim yorumun için hayırlısı öyleyse

Canım merhaba sanırım hamilesin test doğru mu cıktı:) Bir de ilişkiden kac gün sonra laboquick erken gebelik testinde çıktı
Üzerinde ilişkiden 5 gün sonra yazıyordu benim ilişkiden 15 gün sonra sonuç çıktı yani ben o zaman yapmistim. Adete bir hafta vardi sanirim

Ya hanımlar benim anlamadığım ovulasyon zaten adetten 15gün önce değil mi bu durumda denemelerden maksimum 10gün sonra adet görülmesi gerekmiyor mu?

Ya hanımlar benim anlamadığım ovulasyon zaten adetten 15gün önce değil mi bu durumda denemelerden maksimum 10gün sonra adet görülmesi gerekmiyor mu?
olacak oldugun adetten 14 yada 16gun once yumurtlama olur dogru. . bu ay 15 ınde adet olucam ayın 29 u benım yumurtlama gunumdu.(28 ı pik gordugum gun ) ama ovulasyon haftam 24 subatla 1 mart arası . 1 marttan sonra deneme yapsam da yumurtlam yasamayacagı ıcın calısma gunlerıne katılmıyo. yanı 13 14 gun sonra adet olmus olucam.

bugun laboquick ın erken gebelik testıyle normalınden yaptım . sonuc erken olanda kıl gıbı pembe cızgı cıktı gozun bozulur gorcem dıye bak bak bak. dıgerınde bıraz daha pembiş. ama 9 dpo dayım. ılk 5 dk ıcındekı sonucu umursuyorum . hıc de emın olamadım kı cızgıye de hamılelıge de.. adete kadar tekrarlarım ben testı bos durmam orası kesın de. su yanlıs cıkma yanıltma olayı germıyo değil.

Hamilelik var daha yeni dikkat et canım sen

Bende bugün test yaptım fakat uykuya dalmşm uyandpmda çok çok hafif ikinci.çizgi var ama çok dikkatli bakmak lazım 3 temmuz çatlamaydı sizin çıktımı doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…