• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick ovulasyon testi

D8B0F259-E36F-419D-B81D-DE70D474C905.jpeg
Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum pco yum 1 buçuk yıldır eşimle çocuk için çabalıyoruz2 ayda bir adet dönemim ancak geçen ay kendiliğinden rutin periyotta olmam gereken tam günümde oldum bunda geçen ay kullandığım hurma poleninin katkısı olabileceğini düşünüyorum.bu ayda kullandm yine aylık periyotta adet görebileceğimi düşünerek ortalama ovülasyon dönemlerini değerlendirdik 2 aralık ovü dönemim olarak hesaplanıyordu ancak yaptığım testlerde tam net ikici çizgiyi göremedim sizden atacağım testleri değerlendirmenizi rica ediyorum.1 2 diye numaralandırmıştm kendi çapımda 1 numara 2 aralık ortalama yumurtlama dönemine ait 3 4 aralık diye devam ediyor.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar☺️

Eki Görüntüle 2213055 Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum pco yum 1 buçuk yıldır eşimle çocuk için çabalıyoruz2 ayda bir adet dönemim ancak geçen ay kendiliğinden rutin periyotta olmam gereken tam günümde oldum bunda geçen ay kullandığım hurma poleninin katkısı olabileceğini düşünüyorum.bu ayda kullandm yine aylık periyotta adet görebileceğimi düşünerek ortalama ovülasyon dönemlerini değerlendirdik 2 aralık ovü dönemim olarak hesaplanıyordu ancak yaptığım testlerde tam net ikici çizgiyi göremedim sizden atacağım testleri değerlendirmenizi rica ediyorum.1 2 diye numaralandırmıştm kendi çapımda 1 numara 2 aralık ortalama yumurtlama dönemine ait 3 4 aralık diye devam ediyor.yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum kızlar☺️
Merhabalar kızlar bnde hem cikolata hemde pko var her iki yumurtalıkta.1 aşılama 3 tüp bebek başarısızligim var en son herseyi tamamen biraktim .kendimce bitki hayıt tohumları kullanmaya başladım biraz iyi gelmeye başladı bu ay da ovulasyon testi kullanmaya karar verdim . Fakat benim ovulasyon testlerim bi silik cikti bazen cikmadi tam olarak senin resimde attigin gibi cikt8 bazilari ama bnde anlamadim.

Kızlar merhaba, ovülasyon takvimine göre adetimin 12. Gününde yumurtlama olması gerekiyordu ama kaç gündür bu testi yapıyorum hem sabah hem akşam bir görüntü yok. Ateşimide ölçtüm aynı zamanda dün sanki biraz artmıştı ama bugün yine düşmüş.

2244753 2244754 2244755

Kızlar merhaba, ovülasyon takvimine göre adetimin 12. Gününde yumurtlama olması gerekiyordu ama kaç gündür bu testi yapıyorum hem sabah hem akşam bir görüntü yok. Ateşimide ölçtüm aynı zamanda dün sanki biraz artmıştı ama bugün yine düşmüş.

Eki Görüntüle 2244753 Eki Görüntüle 2244754 Eki Görüntüle 2244755
Canim merhaba bendede hep boyle cikti hatta iki ay yaltim adetim biter bitmez hergun denedim ya silik cikti yada hic ckmadi tam anlamiyla kopkoyu çizgiyi gormedim .ya yumurtlamam da sorun vardi ya da test bozuk anlamadim. Ama bn her soluk çizgiyi gordugimde o günü degerlendirim dedim .ama malesef olmadi . En sontup bebege basladim

Back