Laboquick ovulasyon testi

Rabbim hayırlısını sağlıksını nasip etsin insallah canım

kızlar bu ay bende ilk defa ovulasyon testi kullandım ( laboquick) fotoya bakıp yorumlayabilir misiniz? 30 günde bir oluyorum en son 7 ocakta oldum 9. günü teste başladım
Canım cok damlatma idrarı 3 damla yeterli cok olunca dagılıyo seninkiler dagılmıs olunca tam anlayamadım

Ne durumdasın canım dün bat günümdü olmadım belim agrıyo kasık ve baş agrısı var ama bana gecikti gibi geliyo kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum neden gecikti bu adet diye düsünüyorum kürtajdan önce gününde sabah kalkar kalkmaz gelirdi kürtajdan sonra düzen bozuldu :'(

canım benim bat bugün şuana kadar regl olcakmışım gibi bir belirti olmadı, daha öncesinde akıntılardan anlıyordum çok minik nerdeyse mikroskobik denilebilcek kadar ufak pembelikler oluyordu ama şimdilik yok tabi belli olmaz umutlanmak istemiyorum , yarına kadar olmazsam yarın yapacağım gebelik testi :) sen yaptın mı canım

Insalah güzel haberler gelir senden :) canım hic hamile gibi hissetmiyorum yaptım negatif acaba gec mi yumurtladım diyebiliyorum sadece 10 gün kala üst üste 3 gün coook koyu cıkmıstı cnki gec yumurtlamak adeti geciktirirmis hic gebelige yoramıyorum hafta sonuna kadar bekliycem halen gelmezse doktora gidicem ulturosan da anlasılır sanırım

evet anlaşılır canım ama önce evde test yapsaydın bari, yumurtlamayı yakaladığın tarihleri değerlendirdiyseniz olmuştur inşallah :) hadi bekliyoruz güzel haberlerini

evet anlaşılır canım ama önce evde test yapsaydın bari, yumurtlamayı yakaladığın tarihleri değerlendirdiyseniz olmuştur inşallah :) hadi bekliyoruz güzel haberlerini
Kuzum degerlendirdim ben iki kez yakaladım diye düsünüyorum 15. de koyuydu ama bata 10 gün kala cıkan pozitif cooook koyuydu belki yanıldım ilki yetersizdi gec yumurtladım diye düsünüyorum kadın olmak cok zor suan hala beyaz kremsi akıntım kasık agrım ve cok sisligim var ikimiz icinde en hayırlısı ama senden güzel haber gelcek gbi geliyo :)

Merhaba benim adetim 3 gün gecikti bugun de bu testten yaptım iki çizgi de çok koyu belirdi
Hamilemiyim?

Merhaba benim adetim 3 gün gecikti bugun de bu testten yaptım iki çizgi de çok koyu belirdi
Hamilemiyim?
Canım bunun cevabı icin test yapman gerek gecikmissinde üstelik ve koyu cıkmıs gebelik ihtimali yüksek görünuyor su durumda

Yaaa canım hayırlı olsun inan çok sevindim darısı başıma dua et nolur :) Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

Yaaa canım hayırlı olsun inan çok sevindim darısı başıma dua et nolur :) Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim :) İnşallah senin de hayırlı sağlıklı bir bebisin olur
Tiyo vereyim. FOLİX ASİT kullan ve regl bitince iliskiye gir, ilişki sonrası yarım saat yataktan kalkma altına yastık koy ve duş alma ogün. (Ilık su akmasına neden oluyor çünkü) Darısı başına senden güzel haberler bekliyoruz :)

Amin canım insallah. Ben bi 2 aylık bebegimi kaybettim kalbi durdu 4 ay sonra simdi iki aydır tekrar deniyoruz dediklerini yapıyorum ama cok sıkıntılıydım daha yeni yeni rahatlıyorum ilk denedigim ay olmadı bakalım.bu ay nasip olacak mı 1 hafta sonra belli olacak

Çok üzüldüm ama umudunu yitirme
Ve sürekli bunu düşünme korkularindan arın. Üzüntü stres sakin yapma Allah nasip edecektir mutlaka ha bugün ha yarın illa ki olacak sen sakin üzülme. Denemeye devam bende senin için dua edicem

Allah razı olsun canım gebesin insallah duan daha makbul olur cok uzgün stresli korkuluydum ama bu ay daha iyiyim ne oldugu ortaya ciktı cnki pıhtılasma varmıs aspirin basladık gebe kalınca igne de baslancak büyük ihtimal bu yüzden rahatladm tedbirimi aldım cnki insallah kısa.süre icinde de nasip olur esimde bende cok istiyoruz

İnşallah Allah tez zamanda Size bir değil bir sürü bebis nasip etsin :) Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar. Bu ay bende ovülasyon testi yapmaya başladım. 17,18,19 martta koyu çift çizgi çıktı. Bugun çizginin azalması lazımken ikinci çizgi hiç çıkmadı bunun anlamı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…