evet dikkat ediyorum zaten cok fazla sıvı tüketen biri de değilim, başka neye dikkat etmem gerekiyor yani bu t çizgisi c den kesin koyu mu olacak yoksa aynı olsada olur mu? bunu tam anlayamıyorum bilginiz var mı?Lh hormonu gün içinde bile vücutta dalgalanabilen bi hormon. T'nin hep olmasında bi sıkıntı yok yani, normal. 2 saatlik sıvı diyetine dikkat ediyorsunuz dimi?
Aynı koyulukta olması yeterli, bende böyleydi mesela yumurtlama gününde. Kaçıncı gündesiniz şu anevet dikkat ediyorum zaten cok fazla sıvı tüketen biri de değilim, başka neye dikkat etmem gerekiyor yani bu t çizgisi c den kesin koyu mu olacak yoksa aynı olsada olur mu? bunu tam anlayamıyorum bilginiz var mı?
Aynı koyulukta olması yeterli, bende böyleydi mesela yumurtlama gününde. Kaçıncı gündesiniz şu an Eki Görüntüle 3348535
13 14 bariz belirgin gibi ama bende hiç anlamıyorum olmuş gibiMerhaba acaba ovülasyon testimde çatlama olmuş mu
Canım sonuncusunda olmuş benceMerhaba acaba ovülasyon testimde çatlama olmuş mu
Sizde de ya oldu ya olacakEki Görüntüle 3348870 benimde bu şekilde bakar mısınız realimin ilk gününden itibaren 10. Gün
Hangi marka kullanıyorsun canımİnşallah bu ay son olur da hamile kalırız ya bu ovülasyon testleri beni hasta etti jejjd
Laboquik canım üçüncü ay buHangi marka kullanıyorsun canım
Benim pazartesiden beri testim hep koyu ya ben anlamıyorum iyide bir marka laboquickHangi marka kullanıyorsun canım
İnşallah bu ay son olur da hamile kalırız ya bu ovülasyon testleri beni hasta etti jejjd
Benim d hep bu şekilde koyu koyu koyu neden acaba pcos var mı sizde ? Ya da kistKızlar 20.21.22 3 gundur koyu çıkıyor yarın kilo havuc yedim 21 de hala koyu ne yapcam ben ya
Yok fakat ben bu gönderiyi paylaştıktan sonra karin ağrısı yaşadım 3-4 saat tekrar test yaptım catlama oldu. 3 gündür de hafif kasık ağrısı yaşıyorumBenim d hep bu şekilde koyu koyu koyu neden acaba pcos var mı sizde ? Ya da kist
yani senin 7. günden sonra hep koyu çizgi anlamadım :)))Merhaba acaba ovülasyon testimde çatlama olmuş mu
Kist varmış dr öyle söyledi hem normal basit kist hem de çikolata kisti birwz moralim bozuldu bu ay bıraktım onun için zaten eşimde de spermde şekil bozukluğu ve hareket azlığı çıktı yani hayırlısı olsun artık çabalamayı bıraktımyani senin 7. günden sonra hep koyu çizgi anlamadım :)))
canımmm yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?Kist varmış dr öyle söyledi hem normal basit kist hem de çikolata kisti birwz moralim bozuldu bu ay bıraktım onun için zaten eşimde de spermde şekil bozukluğu ve hareket azlığı çıktı yani hayırlısı olsun artık çabalamayı bıraktım
26 yaşındayım 3 yıl olacak martta canımcanımmm yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?