01.01 tarihli olanda yumurtlama olmuş kuzumYumurtlama olmuşmu bakabilirmisiniz?
tesekkur ederımmm pekı bu testlere gore adet tarıhım hangı gun olmalı 17 simi01.01 tarihli olanda yumurtlama olmuş kuzum
tam 15 yada16 sında regl olman lazımtesekkur ederımmm pekı bu testlere gore adet tarıhım hangı gun olmalı 17 simi
evet oyle duruyor ama cogu yerde daha koyu olması gerek dıyordu ama benım t cızgısı de cok koyu cıkmıyordu bu testıde ılk defa kullanıyorum kafamda karsıtı 2sınde bırden fazla test olmasıda bırı bı tık daha sılık cıktı dıgerı daha koyu bırde 2 3 gun koyuluk gorup oyle catlama gorurrum dıye dusundum ıcın endıse ettım01.-02tarihleri pik gibi
ıste onu bılmıyorum bazen 30 gunde oluyorum genelde 30 40 arası oluyor bazen 21 gunde baen 28 gunde zaten duzenlı olmadıgı ıcın teste baslamaya karar verdım kestıremıyorum cunku yumurtlamamı28 günde bir oluyorsan tam 15 yada16 sında regl olman lazım
telefondakı takvımın genelde 1 2 gun oynuyor ordakıne gore 1 ı gebelıgın en yuksek ıhıtmal yanı yumurtlamanın oldugu gun gısterıyor 15 ıde adet gunu gosterıyor ben hatta 1 ınde test yaparken kesın oynar yıne cıkmaz dıye dusunmustum dırek aynı gunu gostermesıne sasırdım suantam 15 yada16 sında regl olman lazım
Benim de bu ay sadece 1 gün koyu cıktı seninki gibi tam da koyu değildi. Erteai gğn çatladı. Ben de acaba çatlamadı mı ki diye dusundum burdan birkaç kişiye sordum herkes pik olmuş merak etme dediler. Sen içini bozma cok takma kafaya canım insallah tutmusturevet oyle duruyor ama cogu yerde daha koyu olması gerek dıyordu ama benım t cızgısı de cok koyu cıkmıyordu bu testıde ılk defa kullanıyorum kafamda karsıtı 2sınde bırden fazla test olmasıda bırı bı tık daha sılık cıktı dıgerı daha koyu bırde 2 3 gun koyuluk gorup oyle catlama gorurrum dıye dusundum ıcın endıse ettım
artık kısmet bundan sonrası umarım kı guzel haberler alırız daha fazla arastırıp kafamıda karsıtrmıcam artık normal ovulasyona devam :) bı cok kısıde 2 3 gun gordugum ıcın tereddutte kaldım ama demekkı 1 gun oluyormus sansa dogru gunlerı degelendırmıs olduk :)Benim de bu ay sadece 1 gün koyu cıktı seninki gibi tam da koyu değildi. Erteai gğn çatladı. Ben de acaba çatlamadı mı ki diye dusundum burdan birkaç kişiye sordum herkes pik olmuş merak etme dediler. Sen içini bozma cok takma kafaya canım insallah tutmustur
Kuzum eğer bir problem yoksa ki yumurtlaman gayet güzel yumurtlamışsın çatlamışta yumurtlamadan 14 gün sonra regl olman lazımıste onu bılmıyorum bazen 30 gunde oluyorum genelde 30 40 arası oluyor bazen 21 gunde baen 28 gunde zaten duzenlı olmadıgı ıcın teste baslamaya karar verdım kestıremıyorum cunku yumurtlamamı
İşte bazen değişiklik gösterebiliyortelefondakı takvımın genelde 1 2 gun oynuyor ordakıne gore 1 ı gebelıgın en yuksek ıhıtmal yanı yumurtlamanın oldugu gun gısterıyor 15 ıde adet gunu gosterıyor ben hatta 1 ınde test yaparken kesın oynar yıne cıkmaz dıye dusunmustum dırek aynı gunu gostermesıne sasırdım suan
Bakalım zamanla görecez artık hayırlısı teşekkür ederimKuzum eğer bir problem yoksa ki yumurtlaman gayet güzel yumurtlamışsın çatlamışta yumurtlamadan 14 gün sonra regl olman lazım
İnşallah rabbim kalbindekini en kolayından nasip etsinBakalım zamanla görecez artık hayırlısı teşekkür ederim
Ayın 1-2sinde olmışs duruyor inşallah değerlendirme fırsatınız olmuştur.Yumurtlama zamanı testlerden anlaşılacağı gibi vücudunuzu da dinleyin.Aslında vücudumuz o zaman bize sinyalleri veriyor.Kendinizi dinlerseniz anlayacaksınız.Tabi testlerle daha net oluyorYumurtlama olmuşmu bakabilirmisiniz?
Evet degerlendirdim çok şükür, evet aslında akıntım var kasıklarımda agrı var ve cok sık tuvalete gidiyorum belki yarım saatte bir o yüzden aslında testlerin dogru zamanı gösterdiğini düşünmüştüm sadece emim olmak istedimmAyın 1-2sinde olmışs duruyor inşallah değerlendirme fırsatınız olmuştur.Yumurtlama zamanı testlerden anlaşılacağı gibi vücudunuzu da dinleyin.Aslında vücudumuz o zaman bize sinyalleri veriyor.Kendinizi dinlerseniz anlayacaksınız.Tabi testlerle daha net oluyor
Amin inşAllah hepimizinİnşallah rabbim kalbindekini en kolayından nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?