laboquıck ovülasyon testi bakabilir misiniz?

Babbls

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2024
117
25
13
25
Yumurtlama olmuşmu bakabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_20250103_143413.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250103_143411.jpg
    151,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250102_144441.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250101_141008.jpg
    220,3 KB · Görüntüleme: 39
01.-02tarihleri pik gibi
evet oyle duruyor ama cogu yerde daha koyu olması gerek dıyordu ama benım t cızgısı de cok koyu cıkmıyordu bu testıde ılk defa kullanıyorum kafamda karsıtı 2sınde bırden fazla test olmasıda bırı bı tık daha sılık cıktı dıgerı daha koyu bırde 2 3 gun koyuluk gorup oyle catlama gorurrum dıye dusundum ıcın endıse ettım

28 günde bir oluyorsan tam 15 yada16 sında regl olman lazım
ıste onu bılmıyorum bazen 30 gunde oluyorum genelde 30 40 arası oluyor bazen 21 gunde baen 28 gunde zaten duzenlı olmadıgı ıcın teste baslamaya karar verdım kestıremıyorum cunku yumurtlamamı

tam 15 yada16 sında regl olman lazım
telefondakı takvımın genelde 1 2 gun oynuyor ordakıne gore 1 ı gebelıgın en yuksek ıhıtmal yanı yumurtlamanın oldugu gun gısterıyor 15 ıde adet gunu gosterıyor ben hatta 1 ınde test yaparken kesın oynar yıne cıkmaz dıye dusunmustum dırek aynı gunu gostermesıne sasırdım suan

Benim de bu ay sadece 1 gün koyu cıktı seninki gibi tam da koyu değildi. Erteai gğn çatladı. Ben de acaba çatlamadı mı ki diye dusundum burdan birkaç kişiye sordum herkes pik olmuş merak etme dediler. Sen içini bozma cok takma kafaya canım insallah tutmustur

artık kısmet bundan sonrası umarım kı guzel haberler alırız daha fazla arastırıp kafamıda karsıtrmıcam artık normal ovulasyona devam :) bı cok kısıde 2 3 gun gordugum ıcın tereddutte kaldım ama demekkı 1 gun oluyormus sansa dogru gunlerı degelendırmıs olduk :)

ıste onu bılmıyorum bazen 30 gunde oluyorum genelde 30 40 arası oluyor bazen 21 gunde baen 28 gunde zaten duzenlı olmadıgı ıcın teste baslamaya karar verdım kestıremıyorum cunku yumurtlamamı
Kuzum eğer bir problem yoksa ki yumurtlaman gayet güzel yumurtlamışsın çatlamışta yumurtlamadan 14 gün sonra regl olman lazım

İşte bazen değişiklik gösterebiliyor

Yumurtlama olmuşmu bakabilirmisiniz?
Ayın 1-2sinde olmışs duruyor inşallah değerlendirme fırsatınız olmuştur.Yumurtlama zamanı testlerden anlaşılacağı gibi vücudunuzu da dinleyin.Aslında vücudumuz o zaman bize sinyalleri veriyor.Kendinizi dinlerseniz anlayacaksınız.Tabi testlerle daha net oluyor

Evet degerlendirdim çok şükür, evet aslında akıntım var kasıklarımda agrı var ve cok sık tuvalete gidiyorum belki yarım saatte bir o yüzden aslında testlerin dogru zamanı gösterdiğini düşünmüştüm sadece emim olmak istedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…