Amaaaan niye hemen belli olmuyo kii
2.çizgiyi gorucem diye şaşı olacaktım nerdeysehani silik oluyormuş yaa
Yani once silik çizgiler gördün.sonraaa koyu 2.cizgi gordün.koyuyu gorunce o gun ve sonraki gun mü iliski oldu?tabi silik çizgilerde de olmuştur ilişki de esas önemli olan biliyorsun koyudan sonra olanlar..
Yani once silik çizgiler gördün.sonraaa koyu 2.cizgi gordün.koyuyu gorunce o gun ve sonraki gun mü iliski oldu?tabi silik çizgilerde de olmuştur ilişki de esas önemli olan biliyorsun koyudan sonra olanlar..
Testin yanina gide gele bir hal oldum.eşim napiorsun diyorHemen belli etmior malesef :)
evet ama ilk 5 dk da golge gibi oluyor sonrada hafif pembelesio 10 dk da iyice belli edio kendini
Benim de bugün 9.günmüs sen deyince baktım.sabah unutmazsam bir daha denicem.offfBak testlerim hatta
1.ci siradaki yumurtlamadan 9 gun sonra regl 5 gun kala
2.cisi yumurtlamadan 10 gun sonra regl 4 gun kala
3 ve 4 uncusu 3.cu sabah ilk idrarla yumurtlamadan 11 gun sonra regl 3 gun kala
4.cusude ayni gunun aksami kan verdikten sonra kanda 60.73 gordugum test
Testin yanina gide gele bir hal oldum.eşim napiorsun diyor
Benim de bugün 9.günmüs sen deyince baktım.sabah unutmazsam bir daha denicem.offf
Allahim inşallah seninkiler gb ilerler.tabi hayırlısı ise
Umut fakirin ekmeği canim.biliyorum 5 -10 dkdan sonra bir şey olmayacağınıZaten sekerim damlatir damlatmaz anliorsun t de kalio :)
Sabahta ilk idrarla dene bakalim insallah belki sabah gorursun cizgiyi insallah :)
Umut fakirin ekmeği canim.biliyorum 5 -10 dkdan sonra bir şey olmayacağını
Hayırlisıyla inşallah
Tamam canımcimmInsallah canim merak ettm bende banada bildir ama
Canım sabah yaptım. Aynı hala sonuçInsallah canim merak ettm bende banada bildir ama
Canım sabah yaptım. Aynı hala sonuç
Tamam turtammRegl bekle bakalim gelmezse tekrar denersin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?