- 20 Eylül 2023
- 133
- 45
- 18
- 23
- Konu Sahibi pecesine sevdali
-
Saglik ocaginda neden idrar testi yapiyorlar ki? Siz onu evde de yaparsiniz zaten.Selam kızlar az önce sağlık ocağında gebelik testi yaptırdılar bana laboquic marka kaset testti Max 30 saniye bekledi ve gebelik yok dedi çöpe attı test bu kadar hızlı mi calisiyor
Ben idrar tahlili yapicak sandım test yaptı yaSaglik ocaginda neden idrar testi yapiyorlar ki? Siz onu evde de yaparsiniz zaten.
Selam kızlar az önce sağlık ocağında gebelik testi yaptırdılar bana laboquic marka kaset testti Max 30 saniye bekledi ve gebelik yok dedi çöpe attı test bu kadar hızlı mi calisiyor
Cok sacma. Kandan bakar normalde saglik ocagi. Kan tahlili istiyorum deseydinizBen idrar tahlili yapicak sandım test yaptı ya
Belli bir saati varmış geç geldin diyor sabah 8 buçukta alıyormuşHayatımda duyduğum en saçma şey . Sağlık ocağı neden kan almıyor
İstedim de yapmadılar ya ben ilk kez gidiyorum sağlık ocağına hep hastanede yaptırıyordum çocuk babaannede eve çabuk geleyim diye gittim bu geldi başımaCok sacma. Kandan bakar normalde saglik ocagi. Kan tahlili istiyorum deseydiniz
Yarin tekrar gidin bence zaten kaset testi siz evde yaparsiniz. Kan verinİstedim de yapmadılar ya ben ilk kez gidiyorum sağlık ocağına hep hastanede yaptırıyordum çocuk babaannede eve çabuk geleyim diye gittim bu geldi başıma
Haklısın bende şaşkınımYarin tekrar gidin bence zaten kaset testi siz evde yaparsiniz. Kan verin
Kaset test olduğu için şaşırdım ilk 5 dk icinde diye biliyordumAynı testle ilk saniyede öğrenmiştim. Evet bu testler gebeliği hemen öğrenmek içindir. İlk birkaç dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir. Sağlık ocağında idrar testi yapılmasına da ayrı şaşırdım.
İstendiği kadar ilk 5-10 dk densin. Var olan gebelik ilk saniyede çıkıyor. Önemli olan adetin gecikmiş olması ve idrara yeterli beta hcg hormonunun geçmiş olması.Kaset test olduğu için şaşırdım ilk 5 dk icinde diye biliyordum
Aynen öyle ya insan umut ediyor ama yanıltıcı sonuçlar daha çok uzuyorLaboquick kullandım ben üstünde 5 dk bekleyin diyordu. Bence en doğrusu beklememek ya bizler hata yapıyoruz bekleyip flashla falan bakarak
Anladım teşekkür ederimİstendiği kadar ilk 5-10 dk densin. Var olan gebelik ilk saniyede çıkıyor. Önemli olan adetin gecikmiş olması ve idrara yeterli beta hcg hormonunun geçmiş olması.
Sabretsek bişey olmayacakta işteAynen öyle ya insan umut ediyor ama yanıltıcı sonuçlar daha çok uzuyor
Sabretsek bişey olmayacakta iştetestlere boşa para veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?