• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasty deneyimim

Rastdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
18
3
86
İzmir
Merhaba 3 yıllık araştırma sonunda 3 gün önce labioplast oldum. Buradan çok yorum okudum bu sıkıntıyı çeken bu kadar insan olduğunu inanın bilmiyordum. Benim kadar panik benim kadar korkan her konuda benim kadar evham olan biri varmıdır onu da bilmiyorum. Her aynaya baktığımda kendimden tiksinir oldum hem görüntü hem hijyen açısından inanılmaz rahatsızdım sonunda deli cesaretimi topladım hiç bir doktorla yüz yüze görüşme imkanım olmadı araştırma sonucu sadece tek doktora karar verdim yurt dışında olduğum için sadece msj yoluyla randevu aldım. Eşime açık açık rahatsızlığımı anlattım en önemlisi hijyen açısından gerekli olduğunu söyledim benim için sorun yok ama kendini iyi hissedeceksen yaptır diyerek bana çok destek oldu.Türkiye de bulunduğum sürede İzmir de kalıyorum operasyonu ise Ankara da oldum aynı gün gidip ameliyat olup 2 saat sonra yine yola çıktık. Operasyon sırasında hiç bir acı hissetmedim lokal olarak yapılıyor zaten tabi ki çok panik oldum tansiyonum düştü operasyon 45 dk kadar sürdü bitiminde gayet rahar bir şekilde dışarıda oturup yemek yedim hemen ağrı kesici ve antibiyotiğimi içtim lakin iğnelerin etkisi geçtikten sonraki acı çok fazlaydı 3 saat sonra ikinci ilacı içmek zorunda kaldım ertesi gün iş hayatına dönülür yok ev işi yapılır yok öyle bir şey gerçekten ağrı da oluyor sızı da oluyor ilk saatler inlediğimi biliyorum ertesi gün çalışmaya başlarım diye düşünmeyin ona göre izin alın çok zorlanırsınız ilk gün yarım ped kadar kanamam oldu son iki gün de sızıntı şeklinde kanamam oldu arayıp sordum normal dediler sürekli buz koyuyorum gayet iyiyim ilk günü atlatınca daha az acı oluyor ama ağrı kesici içmeden dayanamıyorum sabah ve akşam içiyorum sonuca gelirsek evet işlem basit ağrısı sızısı zorluğuda var ama sonuçta ağrı kesicidi falandı idare edilir cinsten yaptırmaya değer şuan şiş olmasına rağmen eskisine göre çok çok iyi orjinali gibi olmasını tabiki beklemiyorum ama inanın kendimi çok mutlu hissediyorum merak eden herkese daha detaylı anlatabilirim dert etmeyin mutlaka yaptırın doktor konusuna gelirse soran olursa söyleyeceğim pek kanım kaynamasada bazı tavırlarına kırılıp kızsamda iyi iç çıkardığı için öneriyorum gerçi tam önerimi tamamen iyileşince söylesem daha doğru olucak inşallah bu konuyla ilgili araştırma yapanlara yardımım olmuştur

Doktorunuzu öğrenebilir miyim bir de hangi yöntemi kullandı w yöntemi mi yoksa baştan sona mı kesti ? Klitorise müdehale edildi mi? Şimdiden teşekkürler. Darısı başımıza inşallah

Doktorum Ebru zülfikaroğlu inanın o kadar çok panik yapıp korktum ki hangi yöntem ile yaptı hiç bilmiyoum karambole gittim hiç sormadım hangi yöntem olucak diye ne olursa olsun eskisinden güzel olucak diye düşündüm sonuç olarak şişliklere rağmen iyi gibi duruyor imkanınız varsa mutlaka yaptırın klitorise sanırım müdehale etti çünkü çok aşağıdayken şimdi daha yukarıda zaten yukarı alıcaz gibi bir şeyler söylemişti korkudan panikten ne dedi ne yaptı çok hatırlayamıyorum bile görünüş olarak her ne yaptıysa iyi duruyor

Doktorum Ebru zülfikaroğlu inanın o kadar çok panik yapıp korktum ki hangi yöntem ile yaptı hiç bilmiyoum karambole gittim hiç sormadım hangi yöntem olucak diye ne olursa olsun eskisinden güzel olucak diye düşündüm sonuç olarak şişliklere rağmen iyi gibi duruyor imkanınız varsa mutlaka yaptırın klitorise sanırım müdehale etti çünkü çok aşağıdayken şimdi daha yukarıda zaten yukarı alıcaz gibi bir şeyler söylemişti korkudan panikten ne dedi ne yaptı çok hatırlayamıyorum bile görünüş olarak her ne yaptıysa iyi duruyor
Merhaba kliniktemi yaptı ameliyatı şuan nasılsınız

Ne kadar para verdiniz birde

Merhaba çok geçmiş olsun dilerim daha iyisinizdir. Ameliyatı lokal ya da genel şeklinde tercihe göre mi yapıyor doktor yoksa sadece lokalle mi? Benim görüştüğüm doktorlar hep genel dedi ki ben de öyle terich ederim. Genel olunca fiyat artıyor ama :( iyileşme süresi ilerleyince görüntüden memnunlupunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba şuan çok iyiyim ama ağrılardan kurtulma sürecim 10 gün sürdü. operasyon ise muayenehanede yapıldı

Merhaba çok geçmiş olsun dilerim daha iyisinizdir. Ameliyatı lokal ya da genel şeklinde tercihe göre mi yapıyor doktor yoksa sadece lokalle mi? Benim görüştüğüm doktorlar hep genel dedi ki ben de öyle terich ederim. Genel olunca fiyat artıyor ama :KK43: iyileşme süresi ilerleyince görüntüden memnunlupunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim Şuan çok memnunum ameliyat olalı 5 hafta oldu görüntü tabiki orjinali gibi değil ama eskisinden kat kat güzel ilk 10 gün gerçekten sıkıntılı ama ağrı kesicilerle dayanılabiliyor ben özellikle lokal anestezi istediğim için sadece Ebru hanımla görüştüm genel anestezi beni biraz korkutuyor Sanırım çoğu doktor epidural yöntemiyle yapıyor ki teyzem de öyle oldu sadece belden aşağısı uyuşturuldu. Ama eğer acı duyacağınızı düşündüğünüz için lokalden çekiniyorsanız zerre kadar acı hissetmedim

Ne güzel çok sevindim adınıza. Darısı başımıza. Çekincem acı değil aslında ama cesaretim yok nedense başka bir yer için aynı şeyi düşünmüyorum ama orda bir şey yapılırken uyanık olmak nasıldır canlandıramıyorum. Orijinali gibi değil derken, sorumu mazur görürseniz, yabancı sitelerde gördüğüm ameliyat öncesi sonrası fotolarda dikkatimi bazen orjinal haline göre kıvrımlı olması çekiyor, o şekilde mi kastettiğiniz fark? Yoksa iz vs mi?

Ne güzel çok sevindim adınıza. Darısı başımıza. Çekincem acı değil aslında ama cesaretim yok nedense başka bir yer için aynı şeyi düşünmüyorum ama orda bir şey yapılırken uyanık olmak nasıldır canlandıramıyorum. Orijinali gibi değil derken, sorumu mazur görürseniz, yabancı sitelerde gördüğüm ameliyat öncesi sonrası fotolarda dikkatimi bazen orjinal haline göre kıvrımlı olması çekiyor, o şekilde mi kastettiğiniz fark? Yoksa iz vs mi?
Orjinali gibi kapalı çizgi şeklinde durmuyor yani hani dışarıdan bakıldığında hiç birşey gözükmüyor değil bu benim dış dudaklarımın yok denecek kadar az olmasından kaynaklı genel olarak ben çok memnunum iz olarak tabi ki iz var ama biz bildiğimiz için anlıyoruz yoksa kolay kolay anlaşılacak bir iz değil doktorunuzu çok iyi seçin ben sonuçtan memnunum fakat keşke daha fazla araştırsaydım da demiyor değilim

Bence en az 3 gün almalısınız benim 3 güne yürüyüşüm anca düzeldi 10 gün boyunca da günde 2 defa ağrı kesici kullandım 10 günün sonunda çok rahattım
Ya simdi etrafimida kimse bilmicek eve gelicez evde anne baba. Distan nasil yuruyorsunuz yani belli olur mu olmaz mi cok merak ediyorum

Ya simdi etrafimida kimse bilmicek eve gelicez evde anne baba. Distan nasil yuruyorsunuz yani belli olur mu olmaz mi cok merak ediyorum
Zaten ilk üç gün buz kalıbı koymalısınız çünkü ağrı ve acısını inanılmaz hafifletiyor bunları düşünmeniz gerekli ben evli olduğum için sorun olmadı çevreme yürüyüşüm için spor yaparken bacağımı fazla açtığımdan dolayı kasımı zedelemişim o yüzden zor yürüyorum dedim ama belki sizin daha kolay geçer teyzem de aynı ameliyatı oldu onun belden uyuşturuldu bir gün hastanede kaldı ertesi gün ne ağrı ne sızı ne de yürüyüşünde bozukluk oldu iki güne işine başladı herkesin yapısına göre işlem yapılıyor benim baya toparlanması gerekiyordu o yüzden dikişlerimde fazlaydı ağrımda

Aynen bende bunları cok merak ediyorum..
Canım ben ailem anlamasın diye düştüm ve ayağımı burktum diyeceğim ayak bileğimi bandajla saracağım yalan söylemekten nefret ediyorum ama başka çarem yok çok utanıyorum bu durumdan kimseyle paylaşamıyorum söylesem gereksiz bulup engel olurlar o yüzden mecbur kaldım

Evet benim olmami engelleyen mesele o. Evde annem babam ne diyecem bacak acik yuruyucem ne derim dusuncesi... insallahh senin agrin sizin bile olmazda gerek kalmaz

Back
X