• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti

Hatuny84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
6
0
1
Turgay beye ''LABİOPLASTİ'' olan arkadaşlar, bu doktor hakkındaki dusunce ve deneyımlerınızı paylaşır mısınız ?

Bu konuyla ılgılı bana özelden de msj yazabılırsınız, tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırım...
Evli ya da bekar gunumuzde cogu bayanda sıkıntı olan bır durum bu yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Merhaba, ben dr turgay karakaya ya kızlık zarı diktirmiştim başarılı sonuç aldım memnun kaldığım için daha sonra iki taraflı labioplasti yaptırdım sonuç yine başarılı. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Şimdi arada kaldım sizin E ebrusurmeli571 , ezginur3389 ezginur3389 , S sevtapyatmaz ve semrakus32 semrakus32 şeklinde toplamda 4 hesabınız var. Amacınız Turgay Karaya'yı yermek mi ? Yoksa Korkut Arslan'ı övmek mi ?

Ya da şeytanca fikir ; sizi yakalayacağımı biliyordunuz ters manivela mı yaptınız ?

Son düzenleme:
Açıkçası yazılanları görünce şaşırdım yada bilemedim ne diyeceğimi ben 22 Aralık da vajinaplasti ve labioplasti yaptırdım Turgay beye ben yanlış bir davranış yada hijyen konusunda tereddüt yaşamadım

Back
X