Labioplasti

Hatuny84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
6
0
1
Turgay beye ''LABİOPLASTİ'' olan arkadaşlar, bu doktor hakkındaki dusunce ve deneyımlerınızı paylaşır mısınız ?

Bu konuyla ılgılı bana özelden de msj yazabılırsınız, tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırım...
Evli ya da bekar gunumuzde cogu bayanda sıkıntı olan bır durum bu yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Merhaba, ben dr turgay karakaya ya kızlık zarı diktirmiştim başarılı sonuç aldım memnun kaldığım için daha sonra iki taraflı labioplasti yaptırdım sonuç yine başarılı. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Şimdi arada kaldım sizin E ebrusurmeli571 , ezginur3389 , S sevtapyatmaz ve semrakus32 şeklinde toplamda 4 hesabınız var. Amacınız Turgay Karaya'yı yermek mi ? Yoksa Korkut Arslan'ı övmek mi ?

Ya da şeytanca fikir ; sizi yakalayacağımı biliyordunuz ters manivela mı yaptınız ?

Son düzenleme:
Açıkçası yazılanları görünce şaşırdım yada bilemedim ne diyeceğimi ben 22 Aralık da vajinaplasti ve labioplasti yaptırdım Turgay beye ben yanlış bir davranış yada hijyen konusunda tereddüt yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…