- 12 Aralık 2014
- 5
- 2
-
- Konu Sahibi serenaytekin
Geçmiş olsunarkadaşlar bı kac gun oncesınden bu amelıyatı olan bırı olarak sıze yardımcı olmak ısterım
Geçmiş olsun canım,iyileşme sürecini atlattın mı?arkadaşlar bı kac gun oncesınden bu amelıyatı olan bırı olarak sıze yardımcı olmak ısterım
Nerde yaptirdiniz ameliyatinizi ben cok cekiniyorum ve ne kadara yaptirdinizkorkulacak bir durum değil ben araştırdım devamlı sık sık labioplasti yapan tecrübeli bir doktor olmasını tercih ettim bu yüzden hasan yıldıza yaptırdım operasyonu
Sarkan ic dudaklar mi.eger oyleyse labiplasti ameliyati olabilirsin.ben 1 hafta once oldum acayip mutluyum.cok kisa bir zaman olmasina ve şışlikler tam inmemesine ragmen harika gorunuyo.kolay bir operasyon.neden bu kadar beklemisim aceba kiziyorum kendimevajinamda sarkma var bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı içinizde
labioplasti yaptırırsın ben Ankara'da Süleyman Eserdağ a yaptırdım ve çok memnun kaldım hiç korkulacak bir şey yokmuş :)vajinamda sarkma var bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı içinizde[/labioplasti yaptırabilirsin ben yaptırdım Ankara'da Süleyman Eserdağ ve çook memnun kaldım oldukça basit bir operasyon :)