labioplasti

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssms
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ssms

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
15
1
8
33
cuma gubu ameliyat oldum dr ebru hanima cok iyi bir insan sonuc umarm guzel olur baya sisligim var suan o bolge acık duruyo tam istedigim bu degildi sislikler inince taamamen kapaniyo mu evlenme karari almam bile buna bagli oldu artik klitorisin uzerindeki fazlaliklarda temizlendi sonuc tam ne olucak bilemiyorm suan icin bana ameliyat olanlar yardimci olsn hala endisem var ama icime sindi sis bile olsa :))

yani oraya yazın isterseniz sorunuzu demek istedim orda cevap veren olur galiba

canim suan gayet iyi ben revizyonda oldum ebru hanima sislik kaldi klitorisin ustu diye suan dikislerde dusmek uzere sislikte indi iyi durumda icine siner insallah seninkide :)

merhaba ,
benim de ameliyatımı dr Hanife Akınoğlu yaptı. ancak henüz cok yeni ve şiş, şişlikler ne kadar zamanda geçiyor. şişlikler indikten sonra doğal bir görüntü oluyor mu? şuan görüntüden bir şey çıkaramıyorum.

merhaba bende izmir de oldum bugün 6. günüm. aynen dediğiniz gibi tamamen açık ve şiş. hatta eskisinde daha korkunç görünüyo. siizn geçti mi düzeldi mi şu an ki görüntü beni inanılmaz pişman etti. ve 3 gün ağrı diyolar ben günlerdir ölüyorum aürı sızıdan.

Okudum yazdiklarinizi gecmis olsun gercekten.Allah kimsenin basina vermesin..bende oldum malesefffffffffff cok kotu bi sonucla karsilastim aglamadigim gun yok desem yeridir...hemde nakit 4 bin lira para aldi para falan gozume gozukmedi iyilessin yeter dedim izmirdeydi doktor uzaga gidemem diye ona oldum olmaz olaydim lanet okuyorum arkasindan hergun..3 ayi gecti ck kotu bi goruntu klitoris bolgesinden bi sislik cikti oylece duruyo orta yerde inmedi hic..dudaklardaki dikislerde aralikli duruyo dudaklar bitisik degil artik ameliyat oldugu apacik ortada..ne yapsam bilemedim psikoloji diye bisey kalmadi....[/QUOTE]

merhaba üzüldüm şu an aynı durumdayım. benim 6. günüm ve görüntü korkunç ağrılar korkunç. ölecek gibiyim. izmir dehasan yıldıza yaptırdım böyle mi kalacak iğrenç dikişler falan. sizin nasıl oldu sonuç?

[/QUOTE]

kime olmuştun canım ameliyat bir söylede en azından arkadaşlarda ona göre gitmsin o doktora

merhaba şuanki durumun ne bir problem varmı bende istanbuldayım belki hanife hanımı düşünebilirim... birde nekadara oldun fiyat verebilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…