Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ben vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum 2023 mayıs ayında bir buçuk yıl oldu benim sorunumda ilişkide canım yanıyor labio operasyonundan problemim yokMerhaba arkadaşlar labioplastı 5 ay önce oldum barbie estetiği olarak ve hala hasasiyetim geçmedi 1 yılda biter diye umut ederek geçiriyorum sizin bu kadar uzun sürdü mu
Merhaba benim 6 ay sonrasında azalmıştı bir yıla hiçbir şey kalmamıştı umarım sizinde hemen geçerMerhaba arkadaşlar labioplastı 5 ay önce oldum barbie estetiği olarak ve hala hasasiyetim geçmedi 1 yılda biter diye umut ederek geçiriyorum sizin bu kadar uzun sürdü mu
Bir de herkesin cilt yapısı farklı sizin hassasiyetiniz ondan kaynaklı da olabilir ama merak etmeyin zamanla gerçekten geçiyor ben de geçmez sanıyordum başlarda. Ve rahat şeyler giymeye çalışın dar bir şey asla giymeyinKılo verince orada değişiklik olurmu benim boyum 170kilom 76 10 kilo verirsem hasasiyetlik geçer belki diye düşündüm bide klirotis de küçülüt sarkmaz
Size yaşamışsınız başka bir sorum olacak ben daha 14.gün ve regl oluyorum üç gün yoğun geçer bende suan bana bakım olarak sadece kurulamak ve batikon önerildi regl oldum yğne aynı şekilde devam ama ister istemez regl dikişlere bulaşıyor ve su yasak dediği için temizlikte tam temizleyemiyorum enfeksiyon kapmam değil mi siz bu süreci nasıl geçirdinizMerhaba arkadaşlar labioplastı 5 ay önce oldum barbie estetiği olarak ve hala hasasiyetim geçmedi 1 yılda biter diye umut ederek geçiriyorum sizin bu kadar uzun sürdü mu