Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk günlerde biraz sert kavga kaldı, şu anda ben 14. günümdeyim ama sadece beni korkutan işlerimin olduğu yerde tırtıklı görüntü büzüstürerek dikilmiş gibi görünüyor ve rengi bir tuhaf umarım en yakın zamanda geçer yoksa beni korkutmaya başladı yurtdışında kaldığım için kendi doktoruma da kontrole gidemiyorumArkadaşlar 3 gün önce labioplasti oldum.klitorisin üstündeki deriyede müdahele edildi.şuan şiş ve top gibi duruyo orası.bu normal biliyorum fakat ordaki derim çok sert taş gibi sizde böyle bi durum yaşadınız mı?
Merhaba canım ameliyatınsa son durum nedir düzeldi mi problemler?Arkadaşlar 3 gün önce labioplasti oldum.klitorisin üstündeki deriyede müdahele edildi.şuan şiş ve top gibi duruyo orası.bu normal biliyorum fakat ordaki derim çok sert taş gibi sizde böyle bi durum yaşadınız mı?
merhaba benim de çok sertti derim ameliyat sonrası otururken taşa oturuyor gibiydim 4.ayım bitti hala rahatsızım otururken hissediyorum o sertliği rahat oturamıyorum ne yapacağız doktora gidiyorum çok iyi çok iyi diyor ama sertlik var derim ne zaman eskisi gibi yumuşak olacak rahat oturabileceğim. lütfen aynı durumu yaşayanlar bana yazsın
şuan nasıl memnun musunuz evli miydiniizzArkadaşlar 3 gün önce labioplasti oldum.klitorisin üstündeki deriyede müdahele edildi.şuan şiş ve top gibi duruyo orası.bu normal biliyorum fakat ordaki derim çok sert taş gibi sizde böyle bi durum yaşadınız mı?