- 21 Aralık 2018
- 3
- 2
- Konu Sahibi Perikiziloya
Arkadaşlar merhaba , daha önceden üye olmuş sürekli açılan konuları takip etmeme rağmen hiçbir gönderiye yorum yapmamış veya konu açmamıştım. Şuan ilk konumu benle aynı dertle müzdarip,fakat bu konuda belli çekinceleri olan kadınlara bir öneri yazısı olarak açıyorum.Şuan bekarım , hayatımda biri yok ve gündemde bir evlilikte yok çekineceğim kimse yok fakat oldum olası vajinamın görüntüsü beni çok rahatsız etmiştir, iç dudakları abartılı derecede büyük etli , dudak yapısı dışarda ve üstünede sarkıktı,resmen ucube gibiydi arkadaşlar, ve kendi özgüvenim ve psikolojim için bunu düzeltme kararı alıp kendi şehrimde bilinen ünlü bir estetik cerreha amilyat oldum, fakat inanın çok pişman oldum, cünkü gittiğim doktor aşırı ilgisiz ve cesaretlendireceğine “bu organ güzellik yarışmasına katılacak değil insanın kendiyle bu kadar oynaması doğru değil ama rahatsız edecek bir yapı var orda yinede” gibi laflarla daha çok gururumu ve özgüvenimi kırdı çok utandım , ki beyefendinin işi estetik zaten kendi görüntüsünden hoşlanmayan insanlardan ekmek yerken nasıl böyle bir laf kuruyor anlamış değilim!!burnumu beğenmesem sorun yok ama vajinamı beğenmeyince mi sıkıntı!ki saçımı bile boyatmaya çekinen bir insanım empati 0 adamda,neremle oynamışsam daha önce:) amilyat oldum lakin amilyat sonrası görüntü beni memnun etmediği gibi ilgisizliği beni çileden çıkarttı bana temizlik önerisinde bile bulunmadı zar zor sorarak ağzından aldım, sorunca her tuvaletten sonra batikonla sil orkid tak dedi, bu süreçte orkid ve batikon ikilisi (batikonu mikrop kapmasın diye cok kullandım) benim oramı pişirdi kuruttu ve piştiği için rengi karardı. Artık hem çirkin hemde kara bir vajinaya sahiptim yani anlayacağınız arkadaşlar:) eveeeet şimdi gelelim asıl kısma ,2. Amilyat için Annemle doktor araştırıp bizden 6 saat uzaktaki Ankara’da internet üzerinden kozmetik jinekolog Dr. Süleyman ESERDAĞ’ı bulduk.başka şehirdeki bilmediğin bir doktora kimsenin önerisi olmadan gitmek gerçekten deli cesareti istiyor,Neyle karşılağacağınızdan habersizsiniz sonuçta:)sonuç olarak 2 gün önce bana lazerle renk açma, mezotetapi, labioplasti uyguladı , bir öncekinden daha çok işlem yapılmasına rağmen amilyat sonra cok daha rahat geçti , ve çok ilgili bir doktor her sorunuza sabırla cevap veriyor, hadi ben amilyatı yaptım sende ödemeyi yaptın herkes kendi yoluna demiyor olayın sonrasını takip ediyor ,klinikten ertesi gün nasıl olduğuma dair telefon aldım.ne yapılması gerektiğine dair açıklama yapılıp bunların unutulma ihtimaline karşı size bir çıktısını veriyorlar:) amilyatla ilgili sıkıntım yok cok sükür inşallahta olmaz , bu hafif ödemli dikişli haliyle bile vajinamın görüntüsü hoşuma gidiyor, suan tek problemim kullandiğim antibiyotiğin beni ishal yapması oda doktorun elinde olan bir şey değil ztn , o da olmasaydı herşey süper olacaktı:) ama oldu napalım ben ilkin görüntü için estetikciye gitmeliyim diye bir gaflete düştüm, ki kadın doğumcuların bile kendi içinde bir uzmanlık alanı var doktoru buna göre seçmek gerekiyor:) Doktor Süleyman Eserdağ’a gidebilirsiniz ,farklı şehirdeyseniz telefonla iletişim kurabilirsiniz, :) Ankara /istanbulda hizmet veriyor diye biliyorum, ben Ankara daha yakın diye ankarayı tercih ettim , kliniğin yeride çok güzel merkezi biyerde ,2 adım ötedede otel var cüzzi rakama, yol iz bilmeden hallettik işimizi çok şükür:) şu rengi falanda göreydim ,henüz renk için bir sey diyemiyorum çünkü görmedim bunun içinde 2 ay sonra yazarım tüm sonuçları.çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar:) okuyan gözleriniz dert görmesin,umarım yardımcı olur yzı,mutlu kalın, hayırlı günler.