- 9 Ağustos 2017
- 16
- 2
- 28
- Konu Sahibi Eliznalan789
sizce estetik cerrahınamı yoksa jinekoloğamı olmalıyım?
Şeklinden memnun kalan insanlar doktor ismiyle birlikte yazabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cesaretimi topladım eylül 27 de muayene oldum 28 inde amelıyat tarıhı aldım.sabah girdim aksam 10 da cıktım.ağrım oldu mu ilk gece ilk gün evet 3.cü günüm ağrım çok çok az.ameliyat hemen sonrası mide bulantısı oluyor anesteziden dolayı okdr o kötü.ben kahve sigara içtim belki de ondan midem bulandı bilemiyorum içilmemesi gerektiği halde.ben tip 2 mişim asimetri dediklerinden.suanki görünümü şiş az morluk var bu benim cilt tipimle alakalı.sık sık buz koymadım.aralıklarla koyuyorum havluya sarıp dırek buz teması doku hasarı verır dıye korkuyorum.antibiyotık ve agrı kesicileri kremleri saatlerinde içmeye kullanmaya dikkat ediyorum.görüntüsü gercekten tuhaf hissettriyor neden dersen yıllardır bir tarafı uzun bir iç dudakla yasadım halen ordaymıs gibi hissediyorum ama görüntü de yok.zamanla alışıcagımı düşünüyorum.ben çok mutluyum şiş ama görüntüsü çok güzel ona rağmen.özgür bey le tanışmanızı tavsiye ederim gerçekten işine saygılı size de.ben kendisine yaptırdım.umarım şişlikler geçince daha mutlu olucam.sizlerle paylaşmaya devam edicem görüntüsü hakkında gelişmeleri.umarım sende kararını verır en kısa zamanda yaptırırsın.buarada basit bir operasyon değil hemen ayağa kalkıp çalışamazsın.dinlenmem lazım bir süre.suan ben çalışmıyorum çalısıyor olsaydım 3.cu günüm işe gidemezdim açıkcası oturmak direk çok zor.
Ben jinekoloğa yaptırdım Esra Çabuk Cömert Ankarada kendisi ilgili ve samimi bir doktor işinde de başarılı olduğunu düşünüyorum ki memnun kaldım.sizce estetik cerrahınamı yoksa jinekoloğamı olmalıyım?
merhaba kime oldunuz acaba? memnun musunuz?Bende 3 gün önce labioplasti ameliyatı oldum.ama ödemelerim bir türlü geçmedi. Siz nasıl atlattınız bu sureci
Süreç kendiliğinden geçiyor 10 güne kadar ödem çok normal aslında. ama bnm 4. Günden 8. . Güne kadar dayanılmaz kaşıntım oluyordu geceleri kalkıp ağlayacak boyuta getiren kaşıntılar. Onlarıda buz kompleksi ile en aza indirmeye Çalıştım. Buz koyunca hissetmiyordum.tabi buzu kıyafet üzerinden koyuyordum . Şimdi 18 . Günüm dikiş yerleri belli ama o da zamanla geçer gibi daha erken sanırım .Bende 3 gün önce labioplasti ameliyatı oldum.ama ödemelerim bir türlü geçmedi. Siz nasıl atlattınız bu sureci
Peki görüntüden şuan için memnun musunuz.Süreç kendiliğinden geçiyor 10 güne kadar ödem çok normal aslında. ama bnm 4. Günden 8. . Güne kadar dayanılmaz kaşıntım oluyordu geceleri kalkıp ağlayacak boyuta getiren kaşıntılar. Onlarıda buz kompleksi ile en aza indirmeye Çalıştım. Buz koyunca hissetmiyordum.tabi buzu kıyafet üzerinden koyuyordum . Şimdi 18 . Günüm dikiş yerleri belli ama o da zamanla geçer gibi daha erken sanırım .
Jinekoloğa yaptırdım aylar önce Esra Çabuk Cömert operasyonu gerçekleştirdi.Ilk ay zaten anlayamıyorsun şişlik ve morluklardan.Ödemi atınca asıl yapılan işlem ortaya cikiyor.Doktor seçimin güzel olursa sonucu da rahatlatıcı oluyor.sizce estetik cerrahınamı yoksa jinekoloğamı olmalıyım?
Evet gayet memnunum.Peki görüntüden şuan için memnun musunuz.
6 bin mi ben toplasan 3.500 ödemişimdir kombine işlem mi yaptırdınız acaba? Sonrasında görüştünüz mü hiç biz hala görüşüyoruz ara ara memnun kalmamış olabilirsiniz ama fiyat çok fazla geldi.Ben esra çabuk cömert oldum memnun kalmadım burdaki yorumlardan buldum kendini gittim görüştüm 6.bin liraya labioplasti oldum sonuç hüsran oldu revizyon için doktor araştırıyorum