Anket Labioplasti

hayır kullanmıyorum benim şu an ödemler var yarın doktoruma danışacağım
Bugün 12.günüm. Görüntü baya düzelmiş hatta çok iyi görünüyor. Sislikler buyuk oranda geçmiş. Iki tarafi da eşit yani simetrik. Aşağı sarkan koyu renk ve kıvrımlı uzantilar yok. Cok mutluyum ve yazmak istedim. Doktorum sureci nasil anlattiysa ne dediyse oyle oldu her sey. Hatta biraz daha hizli iyilesiyorum ben galiba. Su an sadece dikis olan yerler biraz belli. O da doktorumun dedigi gibi iyilesecek insallah. Gercekten isini cok iyi bilen biri Mümtaz Yüce. Kesinlikle tavsiye ederim :):)

Benim de 8. günüm çok şükür düzelmeye başladı umarım ilerleyen günlerde daha da güzel olur sabırla bekliyorum

Mrb nerede yaptırdınız ameliyatınızı bi de fiyatını öğrenebilir miyim ben de yaptırmak istiyorum da

arkadaşlar ben 3 ekim de dr burcu saygan karamürsel'e ameliyat oldum . bugun tam bir ay oldu dikişlerim düşmedi. kilitoristimede müdehale edildi şimdi korkularım var ya orgazm olamazsam diye. dün eşimle denedik bir ay oldu diye ama kanamam oldu yapamadık, şimdiki aklım olsa bilmiyorum yaptırırmıydım

arkadaşlar ben 3 ekim de dr burcu saygan karamürsel'e ameliyat oldum . bugun tam bir ay oldu dikişlerim düşmedi. kilitoristimede müdehale edildi şimdi korkularım var ya orgazm olamazsam diye. dün eşimle denedik bir ay oldu diye ama kanamam oldu yapamadık, şimdiki aklım olsa bilmiyorum yaptırırmıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…