Labioplasti ve lazer beyazlatma süreci

Bende labiaplasti olacağım Ankara'da. Beyazlatmada yaptırmak istiyorum ama ne kadar sürede iyileşiyor yaptirio memnun kalan varmı kızlar

Merhaba lobioplastiyi ne kadar yaptırdınız acaba ?

Kızlar 5. Günüm yataktan kalkamıyorum aşırı şişiyor lütfen bana yardımcı olun böyle birsey yaşayan varmı normal birseymi bu. 2 dakika ayakta kalsam patlayacak kadar şişiyor çok korkuyorum artık

Çok geçmiş olsun hiç kolay bir süreç değil lütfen ayakta kalmayın sadece tuvalet için kalkın. En önemlisi bu. Buz yapıyor musunuz? Buz yapın sürekli

Çok geçmiş olsun hiç kolay bir süreç değil lütfen ayakta kalmayın sadece tuvalet için kalkın. En önemlisi bu. Buz yapıyor musunuz? Buz yapın sürekli
Yapıyorum ama ayağa kalktığım anda şişlik başlıyor bu normalmi sizce aşırı basınç oluyor 10 dakika maksimum durabiliyorum. Hicbirzaman iyilesmeyeceginden korkuyorum ( doktorumda düşündüğüm kadar ilgilenmedi benimle ne yapsam bilmiyorum. Sizlerde böyle seyler yaşadınız mı 5. Günüm bugun

Önümüzdeki 3 gün daha dayanın azalacağını umuyorum. En zor günlerindesiniz. Doktora ulaşmanız daha iyi olur tabi

Önümüzdeki 3 gün daha dayanın azalacağını umuyorum. En zor günlerindesiniz. Doktora ulaşmanız daha iyi olur tabi
Rahatsız olur gibi bir hali var doktorun onada sormak istemiyorum canım acile giderim daha iyi çok teşekkür ederim desteğin için bilen biriyle konuşmak çok rahatlatıcı Allah razı olsun

Rahatsız olur gibi bir hali var doktorun onada sormak istemiyorum canım acile giderim daha iyi çok teşekkür ederim desteğin için bilen biriyle konuşmak çok rahatlatıcı Allah razı olsun
Estağfurullah canım, ne kadar zorlandığını biliyorum ama geçecek. En zor günlerin bunlar atlatacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…