Surec ilk aylarda zorlu iyilestikten sonra icin ferahliyor. Bazi doktorlarda husranda olabiliyor burda okuyorum bazen.Ben sansli olanlardanim ameliyatimi Esra Cabuk Comert yapti sorun yasamadim.Sorularin varsa ozeldende yazabilirsinGenital estetik ameliyatı olan arkadaşlar var mı süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz? Hangi doktora oldunuz?
Merhaba siz hangi doktora oldunuz20 gün oldu çok kötü Bi durum ama pandemi döneminde en iyisi olmak
İyi olmanıza çok sevindim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Özelden sorum vardı size yazdım.Surec ilk aylarda zorlu iyilestikten sonra icin ferahliyor. Bazi doktorlarda husranda olabiliyor burda okuyorum bazen.Ben sansli olanlardanim ameliyatimi Esra Cabuk Comert yapti sorun yasamadim.Sorularin varsa ozeldende yazabilirsin
Henuz mesaj gelmemisİyi olmanıza çok sevindim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Özelden sorum vardı size yazdım.
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bu sorunu yaşayan herkes de mutlu olur. Doktor konusunda çok kararsızım bilemiyorum.Bende olalı 15 gün oldu gayet iyiyim ve mutluyum. Psikolojik olarak dahada mutluyum. Maddi manevi gücünüz varsa ve bu durumdan rahatsızsanız kendiniz için en güzel şeylerden birini yapmış olursunuz derim. Ama iyi araştırın doktorunuzu iyi seçin. Çok şükür şanşlı olanlardanım halen iyileşme sürecindeyim ama bu görüntüsüyle bile mutluyum
Tekrar gönderdimHenuz mesaj gelmemis
Saol canım inşallah. Kafana hangisi yatıyorsa hangisini samimi buluyorsan hangisi sana güven veriyorsa o doktorla görüş derim.Sizin adınıza çok sevindim inşallah bu sorunu yaşayan herkes de mutlu olur. Doktor konusunda çok kararsızım bilemiyorum.
Bakalım yazın bir görüşeceğim. Esra Demir Yüzer veya Özgür Kartala gitmeyi düşünüyorum şimdilik. Her doktorun memnun olan hastası da var olmayan hastası da var.Saol canım inşallah. Kafana hangisi yatıyorsa hangisini samimi buluyorsan hangisi sana güven veriyorsa o doktorla görüş derim.
Var klitorise de mudahale edildi.Esra cabuk comert der gecerim.Enfeksiyonum bitti goruntu desen guzel.Ben aslinda sadece enfeksiyon bitsin goruntu onemli degil dedim ama doktor itinayla calismis.Kim yazarsa altina yazarim ki bilgilensin.Gayet memnun kaldim cok zor gecti.Şifayi bulunca çok rahatladim.Akinti mantar idrat enfeksiyonu sifir.Kendisine de cok tesekkur ettim.Genital estetik ameliyatı olan arkadaşlar var mı süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz? Hangi doktora oldunuz?
Bilgilendirmeniz için teşekkürler ne mutlu size ki memnunsunuz çok mutlu oldum sizin adınıza. O doktorla da görüşmeye çalışacağım.Var klitorise de mudahale edildi.Esra cabuk comert der gecerim.Enfeksiyonum bitti goruntu desen guzel.Ben aslinda sadece enfeksiyon bitsin goruntu onemli degil dedim ama doktor itinayla calismis.Kim yazarsa altina yazarim ki bilgilensin.Gayet memnun kaldim cok zor gecti.Şifayi bulunca çok rahatladim.Akinti mantar idrat enfeksiyonu sifir.Kendisine de cok tesekkur ettim.
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu.Bilgilendirmeniz için teşekkürler ne mutlu size ki memnunsunuz çok mutlu oldum sizin adınıza. O doktorla da görüşmeye çalışacağım.
Ben ilkini oldum yetmedi revizyon oldum.Bugun 10. Günüm ilk operasyon malesef beklediğim gibi olmadı.Revizyonumu Esra Çabuk Cömert yaptı.Sorularin varsa tüm tecrübemi paylaşırım.Diger doktoru sorarsan ozelden bilgi verebilirim.Genital estetik ameliyatı olan arkadaşlar var mı süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz? Hangi doktora oldunuz?
Cevabınız için teşekkürler yazdım özeldenBen ilkini oldum yetmedi revizyon oldum.Bugun 10. Günüm ilk operasyon malesef beklediğim gibi olmadı.Revizyonumu Esra Çabuk Cömert yaptı.Sorularin varsa tüm tecrübemi paylaşırım.Diger doktoru sorarsan ozelden bilgi verebilirim.
Merhaba Hülya hanım banada özelden yazarmisiniz ilk operasyonunuzu kim yapmişti acaba?Ben ilkini oldum yetmedi revizyon oldum.Bugun 10. Günüm ilk operasyon malesef beklediğim gibi olmadı.Revizyonumu Esra Çabuk Cömert yaptı.Sorularin varsa tüm tecrübemi paylaşırım.Diger doktoru sorarsan ozelden bilgi verebilirim.