Labioplasti ve klitoris estetiği / Didem Kurban

peliinyl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
4
2
16
27
Herkese merhaba, yaklaşık 3 hafta önce labioplasti ve klitoris estetiği olup bugün ilk kontrolümden sonra buraya bilgi vermek amacıyla geldim çünkü bende buradan birçok yorum okuyarak olmaya karar verdim ama açıkcası çok korktum gece acillik olanlar, ağrıdan ve acıdan duramayanlar gerçekten kendim deneyimledikten sonra çok şaşırdım. Her zaman işinin ehli ve güvenebileceginiz bir doktora olmanız gereken bi ameliyat cünkü çok ünlü doktorların vasat yorumlarını görüyoruz. Ben ankarada Didem Kurban’a oldum bugün kontrolümde şeklinin ve durumunun çok iyi olduğunu söyledi. Süreç içerisinde asistanı mehtap ablada her türlü sorularimi dinleyip yardımcı oldu. Özel hastanede oldum bayıldım ayıldım dinlendim ve hemen evime gittim ogün hissetmiyordum acı zaten. İlk 3 gün dinlendim fakat bütün işlerimide yapabiliyordum marketede gidebiliyordum ev islerinide halledebiliyordum ama tabiki dinlenmek gerekir. İlk 5 gün duş yok 5. Gün dus aldım hicbir sorun yaşamadım. Tabiki bu süreçte ilaçları kremleri ve tuvalet sonrası temizlige önem vermeniz gerekir. Kısacası hiç bahsedilen kadar korkunc bir ameliyat degil ( hatta benim ailemin haberi yoktu hâlada yok :) ) Estetik olarak şuan mükemmel. Doktor araştırmalarınıza mutlaka Didem Kurban hocamıda ekleyin :)

Muayene sonrası ikisininde olması gerektigine karar verildi. Sadece iç dudak ameliyatı olunca klitoris erkek organı gibi kalıyormuş orada. O yüzden onada mudahale edilmesi gerekiyormuş
Zaten labioplasti yaparken klitoriside orantilamali, ikisine ayri ayri ucrer alan drlara tüccar ya da kasap diyebiliriz,

Canım hayırlı olsun ne mutlu sana ben de bugün ameliyat oldum, ayaklarımı açık mı tutmalıyım kapalı mı onda tereddütlüyüm dikislerim açılır mı diye. Sen ne şekilde tutmuştun? Duşu ayakta mı aldın oturarak mı?

Teşekkürler sizede hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ben genelde diz kapaklarımı çekip birleşik duruyordum ama açık olmasında da bi sakınca yoktur nasıl rahat oluyorsan. Çünkü dikişler çok zorlamadığın spor yapmadığın sürece açılmaz Duş’u da 5. Gün ayakta aldım 1 ay olacak hâla ayakta alıyorum

Merhaba geçmiş olsun.. Bir ay ayakta duş al dedi doktorum bana.. iki buçuk hafta oldu benimde yaptıralı. Ben bir gün yanlışlıkla açıverdim bacağımı korktum dikiş atmışmıdır diye. Baktım hemen aynayla bişey yok rahatladım. Muayeneye gidince söyledim doktora ağır kaldırma karın içi basınç yapar, spor yapma demişti..

Teşekkür ederim canım, ben herhalde biraz fazla enerjiğim. Dün partilere başladım, çok da korktum oturdum dans ettim bir şey olmustur diye yarım saatte bir kontrol ettim, korkulacak bir şey değilmiş şükür teşekkürler duş için çok düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…