Evet memnunum şişliklerin kalmadı klitoriste his kaybımda yok. Benim iç dudaklarda asimetrikten dolayı kırışıklıklarda vardı tamamen müdahale edildi.Görüntüden memnun musunuz? Klitorisiniz nasıl görünüyor?
Su an için iyileştim şükür şişlik ya da her hangi bir görüntü bozukluğu yok. Her sey yerine oturdu.Şimdi nasılsınız?
Evet memnunum şişlik vs yok.Görüntüden memnunsunuz yani? Brnim 3ay oldu hala çok yorulursam az da olsa şişiyor rahatsız ediyor ve görüntüden de memnun değilim dudaklar hala azıcık görünüyor ve klitoris çevresi kırışık
Evet memnunum şişliklerin kalmadı klitoriste his kaybımda yok. Benim iç dudaklarda asimetrikten dolayı kırışıklıklarda vardı tamamen müdahale edildi.
16.günde his kaybı olmadığını nasıl anladınız aynı ameliyatı aynı doktora bende oldum 3ay olmadına rağmen değil his kaybı dokunamıyorum bile..biraz yürüyünce şişiyor hemen..çok garipEvet memnunum şişliklerin kalmadı klitoriste his kaybımda yok. Benim iç dudaklarda asimetrikten dolayı kırışıklıklarda vardı tamamen müdahale edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?