labioplasti ve klitoris ameliyatım

wwarriorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
11
2
30
arkadaslar sizlerinde bildiği gibi cevremizde bu ameliyatı olmak için cok fazla kafa karısıklıgı ve doktor tercihinde sıkıntılar olabiliyor. ben uzun arastırma sonrasında süleyman eserdağa ameliyat olmaya karar verdim. 2 ay boyunca da arastırdım. kendisiyle konustum ve istanbuıla ameliyat olmak için gittim. hayatımda hiç ameliyat olmamıs biri olarak cok korkmustum ve agrılı gececegini zannetmiştim ama ameliyat bitince sadece uyusukluk vardı agrı hissetmedim. ameliyat oldugumun gecesi de sadece hafif sızlama oldu. hocam sürekli iletişim kurarak ne durumda oldugumu sordu.su an 3. günüm ara ara agrı olusuyor oda dayanılmaycak kadar bir agrı değil geciyor. süleyman hocam sağolsun kendisinden memnun kaldım gercekten. herkese tavsiye ederim. ara ara ameliyat ve saglık durumum için sizi aydınlatacagım.

Ben gerçekten ameliyat olup kadınlar kulübünde okuyup en son kararımı vererek insanları aydınlatmak için yazıyorum. Cünkü bu kararı vermek gerçekten çok zor. Su an 14. Günüm oldu dikişlerim yavaş yavaş da iyileşiyor. İnsanları aydınlatmak istemek be zamandan beri yanlış oldu? Siz kime oldunuz memnun kaldınız mı hazır böyle bir cevap verdiğiniz için sormak isterim size.

Ve klitoriste de sıkıntı olduğu için insan kime olacagı konusunda cok fazlaca düşünüp endişe duyuyor. Eğer normal bir ameliyat olsaydı insanlara devlette de olabileceğini söylerdim. Ancak kadınlar için bu ameliyat gerçekten önemli doktorunuzu iyi seçin bu yüzden hanımlar.

Bugün 16. Günüm. Şişliklerim gitti sadece hafif hassasiyetler var. Ve geceye doğru cok kasıntım oluyor duramıyorum sanırım iyileşme belirtisi bunlar o yüzden sabrediyorum. Pansuman yapmayı 10 gün sonra bırakmıştım. Şimdilik bu kadar :)

Su an 24. Günümdeyim iç dudak kesilen yerlerde sıkıntım yok.Sadece iç dudakta kırışıklıklar için kesilen yerlerde dikişlerde ve klitoriste cok fazla kasıntım oluyor. Günlük hayatıma devam ediyorum bir sıkıntım Yok.Size tavsiyem ben ameliyatı olduktan 1 gün sonra uçakla hemen gitmeye kalkıştım onu yapmayın derim. Havaalanında cok bekledim belki onunda etkisi var. 2 gün nerede ameliyat olursanız olun cok oturmayın hemen işe başlanılacak seviyede bir ameliyat değil .Belki bana cok müdahale yapıldı o yüzdendir. Muhakkak 1 hafta da olsa izninizi alın ve yatın oturmayın. Asla pantolon tarzı seyler giymeyin. Benim 24. Gün olup iyileşmeme rağmen ben elbise etek kullanmaya devam ediyorum. Ağrı açısından birşeyler eklersem eğer benim gözümün korkacağı kadar ağır bir Ağrı değildi çekilebilir seviyedeydi. Sürekli buz kompresi uygulaması yaptım 3 gün boyunca havaalanında bile küçük sişeleri insanlar bakmasına rağmen umursamadan koydum. Buzu çekince cünkü hişsizlik gidiyor ve hafif ağrı başlıyordu. İlk hafta içinde de ara ara iğne batması oluyor. Ben ilk haftamda kendime güvenip dar bir pantolon giydim ve bir dikişimi biraz açmış oldum sanırım böyle ağrımıyor diye de benim yaptıgım yanlışları yapmayın. Sormak istediğiniz birsey olursa hepinize yardımcı olabilirim.
Dip not: ameliyatı kimde olursanız olun ben olduğum kişiyi be yaşadıklarımı yazdım. Yaşadıklarım hakkında bilgi isterseniz de yardımcı olurum hepinize. İyi akşamlar hanımlar.

Görüntüden memnunsunuz yani? Brnim 3ay oldu hala çok yorulursam az da olsa şişiyor rahatsız ediyor ve görüntüden de memnun değilim dudaklar hala azıcık görünüyor ve klitoris çevresi kırışık

kızlar kesınlıkle korkmayın ve kendınızı SULEYMAN ESERDAG A teslım edın ,şeker gibi bir istanbul beyfendisi kendisi,çok naif ve çok nazik,hani o konuştukça karşısında saatlerce onun dinginligini ve tecrubesini izleyebilirsiniz ve dogru yerdeyim dersiniz .Bende 16 temmuzda Ankarada vajınoplastı,labıoplastı,hudoplastı,perıneplostı operasyonu oldum ve su anda hıc bır sorunum yok:)) zaten bu konuda yenı bır sayfa acıp tecrubelerımı paylasıcam fakat yorum yapmadanda duramadım :)) bu ısın duayenı kendısı.benım gıbı korkarak yıllarınızı bosuna gecırmıs olmayın :) reklam falan yapmıyorum ayrıca oyle dusunen elbet olur,ozelden yazarsanız fotolarıma kadar gonderebılırım :)

Evet memnunum şişliklerin kalmadı klitoriste his kaybımda yok. Benim iç dudaklarda asimetrikten dolayı kırışıklıklarda vardı tamamen müdahale edildi.
Evet memnunum şişliklerin kalmadı klitoriste his kaybımda yok. Benim iç dudaklarda asimetrikten dolayı kırışıklıklarda vardı tamamen müdahale edildi.
16.günde his kaybı olmadığını nasıl anladınız aynı ameliyatı aynı doktora bende oldum 3ay olmadına rağmen değil his kaybı dokunamıyorum bile..biraz yürüyünce şişiyor hemen..çok garip

X