Labioplasti ve Hudoplasti

perikiz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
2
1
27
Kızlar merhaba,
Ben ilk kez bu foruma üye olup bir şeyler yazıyorum ve desteğinize ihtiyacım var. 4 gün önce hudoplasti ve labioplasti ameliyatı geçirdim. Fulyada kliniği olan bir doktora yaptırdım. 4 gündür yürüyemiyorum resmen. İlk 3 gün dedikleri gibi hep buz uyguladım o bölgeye. Ama nedense ödemim sanki azalması gerekirken arttı. Ağrım da var ama olması gerektiği kadar, dayanılmayacak bir şey değil. Canımı sıkan şey klitoris üzerindeki bölgenin şişliği.. O bölgemi korkudan çok inceleyemiyorum ama garip gelen tek şey klitorisin üzerindeki etimin top gibi şiş olması. Ve inanılmaz hassas. Yürürken iç çamaşırım değdiği için canım yanıyor bu yüzden evde bile yürüyemiyorum. Ailemden de gizli oldum bu operasyonu pişik oldum gibi takılıyorum düğünüme 3 ay kala bu işe kalkıştım daha rahat hissetmek için kendimi. Bu şişlik sizce normal mi ve tahmini ne zaman işe dönebilirim yorumlarınızı bekliyorum

İyileşme süreci kesinlikle kişiden kişiye değişiklik gösteriyor ben de 3 haziranda oldum klitoris bölgesi inanılmaz hassas, şiş ve dehşet bir kaşıntı çekiyorum ama zamanla oturacağını düşünüyorum o yüzden siz de panik yapmayın biraz bekleyin düzeleceğini umuyorum şifa dilerim

Selam, ben de 3 haziranda olmuşum tam 1 hafta olacak ama klitorisim top gibi şiş bir de iç çamaşırıma değdiği için aşırı rahatsız ediyor umarım en kısa sürede toparlarız. Size de çok geçmiş olsun

Selam.Klitoris uzerindeki sislik gecdimi? bende 4 gundur bu operasyonu ailemden gizli oldum. Bendede klitoris bolgesi top gibi sis. 2 Ay sonra dugunum var korkuyorum ya oyle kalirsa.Lutfen sizde olub bitenleri yazarmisiniz 1 gecdi galiba sizde .simdi nasilsiniz?Gecmis olsun bu arada

merak etmeyin şişlik geçici o konuda rahat olun

merak etmeyin şişlik geçici o konuda rahat olun
merhaba ben de henüz dün labioplasti oldum yaşım daha 17. lokal anestezi ile oldum ve bir gece hastanede kaldım. ilk idrara çıkarken canım acımamıştı ama bugün çok acıyor doktoruma söyledim sonda’yı çıkardığımız içindir dedi. bir de iç dudaklarım tamamen sıfırlanmış batmıyor ama üst ortada bir şişlik var bu klitoris sanırım. top gibi şişik duruyor bunun geçeceğini söylediler ama bilmiyorum korkuyorum eğer bilginiz varsa bugünden itibaren nasıl dikkat edebilirim ne yapabilirim söyler misiniz??

temizlige onem ver kuru tut baticon vs.dr ne vermisse kullanin bsy degmesin tahris olmasin diye camasir giyme o sislik gececek.sondayida koyarken tahris olmus orasi zamanla gececk ayni sey daha once basima gelmisti kaygilanmana gerek yok.labialarin sifirlanmasini sen mi istedin hangi dr yaptirdin islemi

şöyle anlatayım ben bir yıl önce fark ettim normal olmadığını çünkü kot giyince batıyordu denizde mayo varken çok rahatsız ediyordu anneme gösterdim normal değil dedi ve kendi doğum doktoruna götürdü o da ameliyat yapalım dedi. ya şimdi ben göremiyorum ama sanki hiç iç dudağım yok gibi şuan yani az bile yok sıfır gibi anlamadım. ben sadece küçültecek sanıyordum. bir de bu şişik dediğim yer tam ortada yukarıda galiba klitoris denen bölgem şişik. acaba orayı da mı küçülttü diye düşündüm yoksa klitoris neden şişsin ki. bir de doktor bana hiç krem baticon ağrı kesici vs önermedi yazmadı da iç çamaşırımı da giydirdiler orada. anlamadım biraz baştan savma gibi mi oldu acaba. baticon dediğiniz şeyi alayım ben en iyisi eczaneden

simdi bu operasyonu yaparken tum yapmali bir yerde fazlaligi alip bir yerde birakamaz estetige giriyor zaten bu amaliyat.oraya mudahale edilmiski o yuzden şiş.hastanede camasir giydirirler cikarken ama sen rahatsiz hissetmiyorsan giyebilirsn tabi sana kalmis baticon da hic bir zarari yok yarayi dezenfekte etmek ve kurutmak icin kullanilan sey mutlaka biliyorsundur

off abla dün de dikişim attı tuvaletteyken napıcam bilmiyorum dikişim atmadan önce rahatça yapıyordum küçük tuvaletimi. şimdi o bile acıtıyor bir anda kan oldu her yer doktoru aradık bir şey olmaz dedi ama gelin yarın dedi birazdan gidicez işte çat diye dikiş attı tuvalette ben kendimi zorladım biraz o yüzden oldu ama çok acıdı ya ne zaman geçecek bunlar gerçekten zormuş bu ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…