Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum .
Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum.
Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum .
Özlem geçmiş olsun 4 ay olmuş şimdiye kadar yazılanları okuduğuma göre bişeylerin artık belli olması gerekiyor 2. Ayda artık ilişki yaşayanlar var hangi doktora gitmiştin soruları kendisine ilettin mi bu konuda yardımcı olup bilgilendirmesi gerekirdi