• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ve hudoplasti

Ozlemm27

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
1
0
6
26
Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum .

Henüz girmedim ağustosun sonu evleneceğim. Doktorum son bir kontrol edecek izin verirse

Merhaba arkadaşlar bi konuda çok endişeliyim yaklaşık 4 Aydır labioplasti ve hudoplasti oldum his kaybı olur mu diye çok endişeliyim cinsel hayatı olumsuz etkiler mi ? Bilgisi olan bilgi verirse çok mutlu olurum .
Özlem geçmiş olsun 4 ay olmuş şimdiye kadar yazılanları okuduğuma göre bişeylerin artık belli olması gerekiyor 2. Ayda artık ilişki yaşayanlar var hangi doktora gitmiştin soruları kendisine ilettin mi bu konuda yardımcı olup bilgilendirmesi gerekirdi

Olumsuz Etkilemiyor bnce özgüven verip olumlu erkiliyor :)

Back