Herkese merhaba 27 Şubat'ta Tuğrul beye revizyon ameliyatı oldum. Öncesinde de ameliyatı kendisi yapmıştı ve sol taraftaki dudak diğerine oranla fazla kaldığı için revizyon için ücretsiz bir şekilde teklifte bulundu. Kendisi süreç içerisinde ilgili, bilgi sunan, kibar ve iyi niyetli birisi bence. Ancak ne yazık ki revizyon ameliyatı da çok kötü oldu. Sol tarafın üstleri evet esitlendi ama aşağısı çok fazla kaldı ve eşitsizlik devam etti. Ayağa kalktigimda da hala labiolar gözüküyor. Prp işlemi de yapıldı ki bence işe yarıyor fakat renk açma olarak düşünmeyin. Onun için zaten başka krem önerisinde bulunuyor. Ameliyat sonrası acı çekmedim onu da ekleyebilirim. Ne yazikki labioplasti istediğim gibi olmadı ve hüsranla sonuçlandı. Eğer benim gibi koku,enfeksiyon ve kıyafet giyerken oluşan ağrıdan çok şikayetçi değilseniz lütfen şeklini bozmak için böyle ameliyatlara kalkışmayın. Ne olursa olsun en az bir ay hafif düzeyde bile olsa ağrı cekiyorsunuz ve bir süre işe gidemiyorsunuz. Okuyan herkese yardımcı olur umarım.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Labioplasti Tuğrul Başar
- Konu Sahibi Crnx_0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- labiopsti revizyon tuğrul başar