• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sürecim

hazalbrrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
56
2
1
35
merhaba herkese
25.07.2023 tarihinde labioplasti ameliyatı oldum, süreci ara ara buradan paylaşıcam merak edenler için.
Bugün 3. Günüm,ilk güne göre ağrılarım daha az olmasına rağmen yinede şiddetli bir şekilde devam ediyor, ağrılarıma tek iyi gelen şey doktorumun verdiği DEXDAY ağrı kesici anında kesiyor ve uzun süre idare ediyor beni ama etkisi grçince aynı şiddetle tekrar başlıyor ağrılarım. Bunun dışında bana estetik dikiş atıldı dışardan bakınca dikişlerimi göremiyorum. Klitorisim ve sağ alt dudakta siyahlaşmış derecede morarmalarım oldu beni o morluklar çok tergin etti doktorum 2. Gün morluklardan sonra buz baskısını yapmamamı söyledi ve bebde kestim, hiçbir şeyde sürmüyorum batikon vs krem gibi, sadecr sabah akşam içtiğim bir antibiyotiğim birde ağrı kesicim var. 3 gündür yatıyorum bugün ilk defa duşa giricem, yataktan kalkarken bile oturmadan kalkıyorumki baskı olmasın, klozete otururkende ellerimle destek alıyorum kenardan yinr baskı olmasın diye, kuru peçeteylede kırulayıp çıkıyorum.Yarın muayeneye gidicem.

Back