- 13 Haziran 2023
- 11
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi xxsengulxx
-
Benim bazıları 2 haftada düştü birkaç tanesi hemen hemen 1 ayı buldu ama 1.ayın sonunda hiç bir dikiş kalmamıştıMerhabalar, dikişleriniz kaç günde eridi
Benim arkadaşım lokalle olmuştu. Ben açıkçası çok dayanamayacağımı düşündüğüm için uyumak istedim. Hoca opsiyon sunuyor hangisini kabul ederseniz ona göre yardımcı olur diye düşünüyorum. Şu an fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama Asistanı Zehra hanım bakıyordu telefonuna bir arayıp sormak lazımMerhaba güncel fiyat hakkında bilginiz var mı siz ne zaman ne kadara oldunuz bi de lokal anestezi seçeneği var mı bu doktorda
Bana thiocilline merhem vermişti,sadece 3 gün süreceksin dedi.Ameliyat sonrası krem kullandınız mı ,kullandıysanız eğer kaç gün öğrenebilir miyim?
Morluk yada ödemleriniz oldu mu peki?Benim bazıları 2 haftada düştü birkaç tanesi hemen hemen 1 ayı buldu ama 1.ayın sonunda hiç bir dikiş kalmamıştı
Tabi ki bence olmadı diyende yalan söylüyordur, net görüntüyü görene kadarda çok korktum hatta hep böyle şiş mi kalacak diye :)) Ama şu an çok memnunum.Morluk yada ödemleriniz oldu mu peki?
Çok üzüldüm canım ama bence kişiden kişiye değişiyor söylediklerin. Çünkü ben sadece uçakta biraz zorlandım ama uçuş 35 dakika sürdüğü için eve gider gitmez attım kendimi yatağa. Arkadaşım da operasyondan sonra avm ye gitmişti mesela çok şaşırmıştım. Herhalde o yapılan işlemin büyüklüğü ve kişinin dayanıklılığıyla değişiyor. Özel olmazsa, doktorunun ismini paylaşır mısın özelden bir de fiyatı?Ameliyati olacak olanlara tavsiye olmayin arkadaslar. Aşırı pisman oldum ben. Hele ki hassas bir cilde sahipseniz asla. Yani cektigim o acidan sonra benden adriana lima ciksa yine umrumda degildi öyle soyleyeyim. Herkes cok pozitif niyeyse. Ben ameliyat oldum 2 gün orta agrilarla istr agri kesicilerle ilerledi 3. Gün kanamam artti sonra o kadat siddetli bir acı çektim ki tarif edemem. Hayatimin en berbat deneyimi. Kanamam geliyor atesleniyorum kendimi sikmaktan asla hareket edemiyorum canim yanıyor. O gün doktoruma yazdim ilk basta kanamanin normal olduğunu ödemden kaynakli olduğunu söyledi daha sonra cok aci cektigimi söyleyince doktorumun yaninda buldum kendimi dikişlerim açılmış. Hemen 2. Bir ameliyat geçirdim. Bacaklari fazla ayirmamak gerekiyormus ben kurusun hemen diye ayirip uzaniyordum. 2. Ameliyati dün oldum su an asla idrar yapamiyorum canim çok yaniyor. Tuvalete gitmemek için su icmemeye çalışıyorum. Ciddiyim böyle bir acı yok. Sadece uzaniyorum. Hareketleriniz aşırı kısıtlı oluyor. Ben normal oturuken bile 3dk da aci hissetmeye basliyorum. Guzellik falan bos isler. Ben saglik icin yaptirmistim cok fazla enfeksiyon oluyordu ama kendime daha çok zarar verdim resmen. Ertesi gün iyilestim diyenler ne yasiyor anlamadim gerçekten. 24 yasimdan sonra o kadar kanamam oldu ki su an kan tutmaya başladı kendi cektigim resimlere bile ( kontrol icin ozel bolgemin resimlerini cekip bakıyordum) bakamiyorum bayilacak gibi oluyorum. Yapmayın ozendirmeyin. Hayatimda verdigim en yanlis karar oldu bu benim için. Burda bu islemi bu kadar basit anlatan hickimseye hakkimi helal de etmiyorum. Basit bir islem olsa düşünün 3 hafta merdiven çıkmak bile yasak. Su an tek dileğim tuvalete gidip acısız tuvaletimi yapabilmek. Umarım birileri yazimi görür ve vazgecer. Ben hayatim boyunca o çektiğim acıyı unutamiycam çünkü
Odeminiz ne kadar sürede indi acaba sekizinci gundeyim morluklar azaldı ama ödem ilk günkü gibiTabi ki bence olmadı diyende yalan söylüyordur, net görüntüyü görene kadarda çok korktum hatta hep böyle şiş mi kalacak diye :)) Ama şu an çok memnunum.
Şimdi nasılsınız ve doktorunuz kimdi çünkü Dr da çok önemli özelden yazabilir misiniz?Ameliyati olacak olanlara tavsiye olmayin arkadaslar. Aşırı pisman oldum ben. Hele ki hassas bir cilde sahipseniz asla. Yani cektigim o acidan sonra benden adriana lima ciksa yine umrumda degildi öyle soyleyeyim. Herkes cok pozitif niyeyse. Ben ameliyat oldum 2 gün orta agrilarla istr agri kesicilerle ilerledi 3. Gün kanamam artti sonra o kadat siddetli bir acı çektim ki tarif edemem. Hayatimin en berbat deneyimi. Kanamam geliyor atesleniyorum kendimi sikmaktan asla hareket edemiyorum canim yanıyor. O gün doktoruma yazdim ilk basta kanamanin normal olduğunu ödemden kaynakli olduğunu söyledi daha sonra cok aci cektigimi söyleyince doktorumun yaninda buldum kendimi dikişlerim açılmış. Hemen 2. Bir ameliyat geçirdim. Bacaklari fazla ayirmamak gerekiyormus ben kurusun hemen diye ayirip uzaniyordum. 2. Ameliyati dün oldum su an asla idrar yapamiyorum canim çok yaniyor. Tuvalete gitmemek için su icmemeye çalışıyorum. Ciddiyim böyle bir acı yok. Sadece uzaniyorum. Hareketleriniz aşırı kısıtlı oluyor. Ben normal oturuken bile 3dk da aci hissetmeye basliyorum. Guzellik falan bos isler. Ben saglik icin yaptirmistim cok fazla enfeksiyon oluyordu ama kendime daha çok zarar verdim resmen. Ertesi gün iyilestim diyenler ne yasiyor anlamadim gerçekten. 24 yasimdan sonra o kadar kanamam oldu ki su an kan tutmaya başladı kendi cektigim resimlere bile ( kontrol icin ozel bolgemin resimlerini cekip bakıyordum) bakamiyorum bayilacak gibi oluyorum. Yapmayın ozendirmeyin. Hayatimda verdigim en yanlis karar oldu bu benim için. Burda bu islemi bu kadar basit anlatan hickimseye hakkimi helal de etmiyorum. Basit bir islem olsa düşünün 3 hafta merdiven çıkmak bile yasak. Su an tek dileğim tuvalete gidip acısız tuvaletimi yapabilmek. Umarım birileri yazimi görür ve vazgecer. Ben hayatim boyunca o çektiğim acıyı unutamiycam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?