• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sonucu

centralpark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
19
4
86
Gaziantep
Arkadaşlar merhaba ben labioplasti ameliyatı oldum bugun 5. Günüm ama görüntü cok kötü suanda klitorisim dışarda ve dudaklar bogum bogum dikilmiş sanki bu gecermi yoksa kalıcı bişeymi hala şiş olabilirmi acaba nolur cvp verin ne kadar sürüyo düzelmesi

Arkadaşlar merhaba ben labioplasti ameliyatı oldum bugun 5. Günüm ama görüntü cok kötü suanda klitorisim dışarda ve dudaklar bogum bogum dikilmiş sanki bu gecermi yoksa kalıcı bişeymi hala şiş olabilirmi acaba nolur cvp verin ne kadar sürüyo düzelmesi
kime yaptırdınız????? ama 2 ay bakma o zamanla duzelicek yeni ameliyatlisin

operasyon yapılan bölge yani labiumlar kan akımının ve sinir ağının yoğun olduğu bir yer. ödem ve şişlik olması norma ortalama 20-25. gün içinde ödem azalacaktır.ve istediğiniz görüntüye kavuşacaksınız. dr.aslı alay

operasyon yapılan bölge yani labiumlar kan akımının ve sinir ağının yoğun olduğu bir yer. ödem ve şişlik olması norma ortalama 20-25. gün içinde ödem azalacaktır.ve istediğiniz görüntüye kavuşacaksınız. dr.aslı alay
Kan akımı fazlayla hissizlik ya da duyu kaybı orgazmda problem olmaz mı kesilince

Canim merak etme ilk zamanlar sislik oluyor.benimde oyleydi.23.gunumdeyim gayet duzeldi simdi.hala hafiften sisliklerim var oda zamanla gecer kafana takma

canım çok geçmiş olsun. Ben de bu konuyu araştırıyorum sonuçlar hakkında ilerleyen dönemlerde bilgi verirmisin.
teşekkür ederimmm :) 2.haftam bitti,şuan normal hayatıma geri döndümm,ağrım yok çok şükürr.ama şişlikler hala inmedi sanırım 1.aydan itibaren düzelmeye başlicak gibii

Geçmiş olsun canım bende labioplasti düşünüyorumda benim gibi düşünenleride endişelendirme=) 5 gün diyosun daha çok yeni, sonucta bir ameliyat geçirdin.. benim bir arkadaşımda olmuştu 2, 3 hafta sonra tamamen iyileştiğini söylemişti. Kanama vs hiç olmamıştı ama operasyona bağlı olarak hafif şişlik fln olabilir tabiki normaldir.

Bende labioplasti ameliyatı oldum ama bu dediklerinizin hiç birini yaşamadım. 1 ay şişlik falan olmadı açıkcası, burun ameliyatlarında falan oluyor o şişlikler, labioplasti ameliyatı sonrası o kadar ağrı, acı, şişlik vs olmuyor açıkcası, demekki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor..

Evet burun ameliyatı da oldum 2 sene önce ve hiç sıkıntı yaşamadan çok kolay atlatmıştım. Bana göre bu hiç kolay bi ameliyat değildi aradan 3 hafta geçti hala aynı şeyi düşünüyorumm.
internetten de yurtdışı sitelerinden before after hafta hafta hepsne baktm ve 1. Aya kadar hepsi şiş :) demekki sizin bünye gerçekten sağlam maşallah :) ve arkadaşlar bu vesileyle sormuş oliyim,3. Haftam ve klitorisim çok şiş boğum boğum,diğer hiçbiyer şiş değil, sdce orası davul gbi, bu ameliyatı olup da klitorisi böyle dışarda kalan oldu mu iyileştikten sonra?

Back
X