Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntılarım çoğunlukla geçti çok sukur. Teşekkür ederim.İki kez ameliyat oldum sormak istekdikleriniz varsa yardimci olurum 1.ameliyatim.berbatti
İki kez ameliyat oldum sormak istekdikleriniz varsa yardimci olurum 1.ameliyatim.berbatti
AYnı durum bende de var 1 ay oldu düzeldi mi sizin şikayetlerinizMerhaba, 3 ay once labioplasti ameliyatı oldum. Bir tarafın dikiş yeri acirken diğer tarafta da doku sert ve çok çok yavaş yumusuyor. Benzer sorunu yasayan var mı? Sertlikler tam olarak kaçıncı ayda yumusuyor?
Benimde sol tarafım hala biraz şiş yavas yavaş düzeliyorBiraz daha yumuşadi ama eski haline daha dönmedi. Bı nokta da hala çok sert.
Kime ameliyat oldunuz acabaİki kez ameliyat oldum sormak istekdikleriniz varsa yardimci olurum 1.ameliyatim.berbatti
2 bucuk ay oldu top top sertlik ve acı varMerhaba, 3 ay once labioplasti ameliyatı oldum. Bir tarafın dikiş yeri acirken diğer tarafta da doku sert ve çok çok yavaş yumusuyor. Benzer sorunu yasayan var mı? Sertlikler tam olarak kaçıncı ayda yumusuyor?
Benim oturma kalkmada sorun yok ameliyat olalı beş gün oldu sertlik var dikiş yerlerimde ve küçük top gibi sertlik var bi tane sertlikler normal mi ne zaman geçer sizde geçti mi yardımcı olursanız çok sevinirimBiraz daha yumuşadi ama eski haline daha dönmedi. Bı nokta da hala çok sert.
Geçti mi sertlik aynı durum bende de var dikiş yerlerinde ve top top bi tane sertlik beşinci günümdeyim ameliyatta normal mi bu geçti mi sizinMerhaba şuan nasıl geçti mi sertlikler benımde yan üst taraflar iç kısımlar ser deri içi sert benım bide kilotorisin alt tarafı top top geçiyormu acaba ben 1 ay oldu ameliyat olalı
Sertlik geçti mi sizin ve ne kadar sürede geçti bide küçük oyuncak mermi gibi bir top sertlik var doktor ödemli şuan dedi beşinci günümdeyim doktorum sertlik 15 20 günde geçmezse o küçük top gibi sertlikten bahsediyorum bir dakika da alırım dediSıkıntılarım çoğunlukla geçti çok sukur. Teşekkür ederim.