Labioplasti sonrası ağrı

lmh_burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
249
99
Herkese merhaba. Yaklaşık bir ay önce dikişsiz labioplasti oldum ameliyat sonrası donemim çok rahat geçti bir ay oldu ama şuan aşırı bir ağrı var. Tahriş olmuş gibi görünürde bir problem yok bu durumu yaşayan oldu mu ? Bir de labioplasi sonrası genital ağdayi ne kadar süre sonra yaptırdiniz.Yardımcı olursanız çok memnun olurum...

benim birinci haftam sünnet çocukları gibiyim şişliğim var kaşıntım başladı çok kötüyüm nezaman düzelcek hiç bilmiyorum

Şimdi nasil oldunuz son durumunuz nedir L lmh_burcu
Merhaba yaklaşık 4 ay oldu görüntü olarak problem yok. Aslında her şey çok iyi ama ara ara ağrı oluyor (özellikle çok tuvalete çıkınca) onun sebebini bilmiyorum çok fazla rahatsız etmediği için de doktora gorunmedim. Kontrole gittiğimde her şey yolunda artık kontrole gerek yok demişti çünkü.

Ben de bugün oldum iğneleri vururken yandı canım sonra acı olmadı.Ama anestezinin etkisi geçince ... Şuan ağrım yoğun doğal olarak.

Herkese merhaba. Yaklaşık bir ay önce dikişsiz labioplasti oldum ameliyat sonrası donemim çok rahat geçti bir ay oldu ama şuan aşırı bir ağrı var. Tahriş olmuş gibi görünürde bir problem yok bu durumu yaşayan oldu mu ? Bir de labioplasi sonrası genital ağdayi ne kadar süre sonra yaptırdiniz.Yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Ben 4 ay kadar ağdaya başlamadım 1 yıl geçti şimdi lazerle başladım. Ara ara ağrıların olması normal genital bölge çok zorlandığında oluyodu bende ama 1 yıldan sonra tamamen kesildi.

X