Labioplasti Perinoplasti ve Yağ dolgusu

Merhaba geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) ne kadar ödediniz bu ameliyat için?

Merhaba bende olacağım ama cinsel ilişkiye 2 ay dolunca gireceğim demişsiniz 2 ay dolunca eski halimiz gibi girebiliyor muyuz yoksa eski halimiz gibi girmek uzun donemimi alır. Bende yurtdışına erkek arkadaşımın yanına gidicem yılbaşında ama ameliyatım 17 Ekim'de ameliyat olup yılbaşında paylasamazsan birşey boşuna olmuş olacagim merak ediyorum ???

Doktorum 1.5 ay sonra girebileceğimi ve çok sert ilişkiden uzak durmamı söyledi yavaş yavaş başlayın dedi o yüzden 2 ay ara vermek istedim ben tamamen kendi tercihim ilk ilişkide çok keyif alanlar var :) deneyimleneden yorum yapamıyorum . 17 ekimden yılbaşına dinlenme süreniz bitmiş oluyor bence keyfini çıkarın sadece çık sert ilişkiden kaçının baktınız bir sorun ağrı acı yok rahatlıkla devam edin :)

Merhaba oldum ameliyatımı 17 Ekim'de şuan evde yatıyorum ilk gün çok kanamam oldu oluk oluk nerdeyse ödem olmus idrar torbam kapandı doktoruma gittim ödemi biraz indirip idrar torbami açtı ve oraya beyaz dikiş attı şuan iyiyim dinleniyorum sürekli ama büyük dudaklar çok şiş duruyor ve küçük dudaklar baltayla kesilmiş gibi duruyor ben Barbie vajinası yaptırdım direk komple dikişli orası inşallah hemen iyilesirim 2 hafta evde sadece yatacagim iyileşmek için ama sanmıyorum Aralık sonuna kadar normale donmez bence bu ameliyat ortala 4 ayı filan ister iyileşmek için bence..

Siz ne kadar ödediniz ?

Benim 1.ayım doldu gayet iyiyim .
2.haftada toparlamaya başladım .
Ameliyatı kime oldunuz siz .

Ameliyat ihtiyacını ne zaman hissettiniz psikolojik veya fizyolojik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…