Labioplasti oldummm 🥰

matioelvares

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
318
101
53
33
W
Merhaba kızlar.. Labioplasti olmadan önce hatta olmayı düşünmeden öncesinde bile burada sürekli yazılanları okudum bilgilendim herkese bunun için çok teşekkür ederim ben de yeni olduğum için tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim :)

2 gün önce 18 ocak cumartesi günü sabah hastaneye gittim çok hızlı bir şekilde beni hazırladılar ve beni gelip alana kadar odamda beklememi söylediler. Hemşireler sürekli gelip benimle sohbet etti ilgilendi sonra doktorum geldi neşeli neşeli sohbet etti benimle ameliyatı nasıl yapacağını anlattı. Gerçekten bu ilgi alaka ve güler yüz beni çok rahatlattı. Uzun zamandır rutin kontrollerim olsun herhangi bir işlem olsun aynu doktora danışırım. Daha önce labioplasti ameliyatı yapıp yapmadığını bilmiyordum açıkçası risk aldım ve direkt bu ameliyatı olmak istediğimi söyledim hiçbir şey sormadan da kendimi ona bıraktım. Yaz ayında konuşmuştuk kış ayında yapalım dedi bu sebeple bekledim..

Neyse kızlar özel hastanede oldum doktor ismi ve hastanenin adını özelden sorarsanız cevaplarım reklam damgası yemek istemiyorum.

Çok hızlı geçeceğim okurken sıkılmayın diye , ama şunu söyleyeyim inanın ki daha önce ameliyat olmayan biri olmama rağmen çok rahat ve mutluydum hemşirelerin ilgisi doktorumun ilgisi hepsi beni çok rahatlattı.

Kızlar ameliyatım 2 saat sürdü sabah 9:30’da girdim 11:30 da gözlerimi açtım aslında tam ne zaman onu da bilmiyorum ama gözlerimi açtığımda beni odama yeni çıkarmışlardı. Hemen ameliyat önlüğümü çıkardılar beni kendime getirmek için hemşireler benimle sohbet etti sorular sordu.. o sırada biraz sızı hissettim hafif batmalar halindeydi zaten o anı hayal meyal hatırlıyorum henüz tam anestezi etkisinden kurtulmamıştım. Neyse kanamalarım oldu koyu kırmızı şeklinde lavaboya gitmek istedim hemşireler yardım etti gittim geldim ama bacaklarımdan kan akıyordu. Doktor geldi hemen beni yatırdılar ve doktor o sırada gazlı bez ile bastırarak tampon yaptı. Şu an kanamaların normal olduğunu söyledi böyle bir durumda tampon yapmamı söyledi eve gittiğimde de. Neyse daha sonrasında ödem toplayıp şişeceğini bildiğim için (hepsini burdaki tecrübelerini paylaşan hanımlardan okudum ) doktora şu anki halini görmek istediğimi söyledim fotoğraf çekip gösterdi ve nasıl yaptığını fotoğrafta göstererek anlattı. Gerçekten doktorumu çok seviyorum ya. Labioplasti diye girdiğim ameliyatta hudoplasti de yapmış :) çok uzatmayacağım akşamüstü 5-6 gibi hastaneden çıktım penguen gibi yürüyordum çünkü akşama kadar çok feci şişlikler oldu hatta o kadar kötü görünüyordu ki iyi ki hemen ameliyat sonrasında kendimi görmüşüm dedim. Eve geldim sırt üstü bacaklarımı açarak oturabiliyorum uzanıyorum ayakta durmuyorum ve çok yürümüyorum. Doktor o bölgeyi kuru tutmam gerektiğini söyledi baticon yazmadı ama ben eczaneden aldım burada okuduğum kadarıyla sulandırarak idrardan sonra temizlemek lazım diye. Baticon gazlı bez ekstradan ben aldım doktorum antibiyotik ve parol yazdı sadece. İlk gün her şey yolunda ağrı yanma yok sadece batma var lavaboya çıktığımda da o bölge şiş olduğu için idrar torbasını boşaltmak biraz uzun sürüyor ama asla yanma ve acı yok. Sızıntı şeklinde kanamalarım var dikişlerden taşan doktor bunun ödemlerle birlikte dikişlerin zorlanmasından kaynaklı olduğunu söyledi ama sıkı diktiği için açılma ihtimali yok dedi içim rahatladı. Mendille pıt pıt dokundurarak sildim minik minik pembe kanlar geldi tabi. İkinci gün batmalarım azaldı minik kanamalara devam. Bu süreçte ağır yemekler yemeyin ben ikinci gün dışkıladım ve hiç zorlanmadım çünkü perine bölgeme kadar dikiş yok çok rahat yaptım . Hafif ıkındım dikişlerimi zorlamadı ve kanama artmadı bu detayları yazıyorum ki olacaklar her detayı bilebilsin. Neyse kızlar ben sadece sırt üstü yatabilen biri olduğum için uykularım çok rahat bacaklarımı açarak yatıyorum. İkinci gün hemşire eldivenine su doldurup dondurdum kumaşa sararak buz koydum çok rahatlattı bunu muhakkak deneyin eldiven daha iyi oluyor sanki şekil açısından. Sürekli kurutuyorum mendille pıt pıt yaparak . Gazlı bezi ped şeklinde koyuyorum. İç çamaşırı giydim ki gazlı bez orada dursun diye bir problem yaşamadım sadece hastaneden çıkarken giymedim. Şu an ikinci günümdeyim ödemlerim hala var minik minik kan mendile geliyor ve en önemlisi (burayı okuyun bununla alakalı kimse bir şey yazmamış) BİLDİĞİNİZ KÖMÜR KARASI GİBİ VAJİNAM HEM DİKİŞLİ KISIMLAR HEM DE DIŞ DUDAKLAR KAPKARA OLDU… bu sabah doktoruma yazdım fotoğraf istedi bunun normal olduğunu bu kararmaların morarma olduğunu ve iki haftaya tamamen geçeceğini söyledi . Yani bir sabah uyandığınızda simsiyah yanık bir genital ile karşılaşırsanız korkmayın bugün ikinci günüm bu sürece kadar olanları paylaşmak istedim ilerleyen günlerde güncelleyeceğim. Ödem için enfla-c satın aldım doktoruma sorarak tabii ki . Bugün kullanmaya başlayacağım. Bu arada şunu da eklemek isterim bunu da çoğu kişi yazmamış . HİS KAYBIM YOK.. dikişli bölge şiş olduğu için klitorisim içerde kaldı doktorun klitorisimi aldığını sandım resmen bulamadım hafif zarar vermeden inceledim ve gördüm . His kaybı olup olmadığını görmek için biraz uyardım ve evet gayet güzel. Buz koyduğum zaman da hissediyorum . Cinsel ilişki olacağı zaman da güncelleme yaparım. Sorularınız var ise sorun doktor ve hastane ismini dediğim gibi burada paylaşmayacağım özelden sorarsanız söyleyebilirim. Ameliyat olacaklar , sakın korkmayın. Hepimize geçmiş olsun

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canımm seninle özelden konuşmuştuk inşallah çok güzel geçer benimde bugün son kontrolüm vardı ve doktor iyileştiğimi cinsel hayata dönebileceğimi söyledi tabi daha denemedim ama şuanda bugün bu noktada olmak bana iyiki yaptırmışım diyor sadece 1 ay dayanın sonrası çok güzel oluypr hepimize geçmiş olsunn

Evet çok mutluyum ben de çok teşekkür ederim. Enfla-c kapsülden çok ümitliyim biraz pahallıymış ama umarım ödemlerimi çabuk atar çünkü bacaklarım ve parmaklarım da şişti tamamen iyileştiğinize göre nasıl hissediyorsunuz ? Psikolojik hassasiyet var mı ? Ben de bir an önce o raddeye gelmek istiyorum

Psikolojik olarak sanki acıycakmış hissi vardı ama hiç acımıyormuş ve hassasiyette yok , arada bir geliyor o hassasiyet hissi ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…