- 15 Ağustos 2014
- 5
- 2
- 36
- Konu Sahibi meridith1118
-
Hangi doktorçok teşekkür ederim canım 3000 tlye bursada oldum aynı zamansa klıtoris te düzeltildi
Doktorunu da soyleseydin bsriçok teşekkür ederim canım 3000 tlye bursada oldum aynı zamansa klıtoris te düzeltildi
labioplasti yapan çok doktor var sen hangi şehirdesin canım ben ameliyathane hemşiresiydim yıllarca çok doktorla çalıştım bu işde en profesyonel olan süleyman eserdağ dır. Yani sana türkiyedeki en iyi isim bu adam diyebilirim. eli çok iyidir düzgün çalışır.Arkadaslar bana labioplasti alanında uzman işini çok iyi yapan doktor oneririrmisiniz
Ne kadar denildi fiyat için? Özeldende yazabilirsiniz.. Bende vajınoplasty ve labıoplasty olacağımdaBugün aradım o doktor u randevu alamadım sekreter 1 ay boyunca ameliyatlarin dolu olduğunu söyledi ben önümüzde ki hafta ameliyat olmak istiyorum açıkçası biraz da fiyat pahalı geldi
Hasan Fındık a olacağım canım. Aralık ayı için gün alacağım,ayağım oldukça iyi . Sanırım ameliyatı yapar artık :))siz kime yaptırıcaksınız ? ben kararımı verdim
Ben Hasan beye genital estetik olanlarla görüştüm. Fikir aldım. Memnundular inşallah bende memnun kalırımBen meme estetiği ile ilgili Hasan bey icin çok iyi şeyler durdum ama benimki genital estetik olduğundan konuştuğum doktorlar sadece bu iş ile ilgili birinin daha iyi olacağını söylediler. His kaybı olur diye korkuyorum. O yüzden tecrübeli biri olmalı Süleyman Eserdaga karar verdim. Avrupada ki estetik cerrahlarin genital estetik baskaniymis. Yabancı doktorlara da eğitim veriyormuş. En çok ona güven duydum. Hadi bakalım hayırlısı 20 Kasım Cuma ameliyat olacağım. Olsun bitsin. Artık çok geriliyor yaa.
Ameliyattan sonra iyi hissedince yaz lütfen bizeyarın ameliyat oluyorum hayırlısı bana dua edinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?